Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Trump vagy Harris
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
vikcsi
senior tag
e8200-as proci eladó! Érintetlen gyári hűtővel!
26k
Csak építő jellegű válasz hsz-eket várok
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Chaser
legenda
Engem meg a "sima" érdekelne, ha ez lenne az.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
vikcsi
senior tag
Látom procikról megy a biznic...
akad nekem is néhány eladó darab: c430-e4300-e8200
Jah és lehet EURÓval is fizetni, de a valakinek van eladó, akkor vennék!
[ Szerkesztve ]
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
poffsoft
veterán
eszta pörgést....
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
[link] Kinek merre forog a cshaje?
Bele lehet ám golyózni
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
GrandeP
addikt
Estét...
Csak egy gyors kérdés... nem várom meg a választ.
Van-e itt ügyes kezű ember? Ha nincs ismere?
Feladat... pici pénzért, azt csinálni amit mondok és szépen....
Egy asztalt kellene fariccsálni... egyedi méretre, egyedi fiókokkal stb...
Szétnéztem a helyi bútorboltokban, de egy 115 X 35 cm-es asztalon semmi nem fér el, ráadásul ha olyat akarok .amelyik legalább 10 kilót elbír. az rögtön 30 nál kezdődik...
Nekem minimum 160X70-es kellene.. ezen kényelmesen elférnék... egy darabig, aztán már ez is kicsi lenne... vagy vmi emeletes... majd még googléban ötletet merítek...
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
poffsoft
veterán
-
luci
aktív tag
Hi !
Zalman 9500 am2 höz keresek lefogatót !
Csákk!! Neked véletlen nincs egy fölös ?
...
-
Chaser
legenda
válasz kalapos #21160 üzenetére
És a sima verziónak mennyi az ára, az lenne amit linkeltem?
Valaki nem tudja hol lehet venni bazi hosszú sata kábelt? 1általán mennyi a max? Úgy emléxem 1 méternél nem nagyon lehet hosszabb, nekem legalább fél méteres kell, de azt se bánom ha hosszabb.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-Jackson-
őstag
válasz GrandeP #21165 üzenetére
én anno ezt úgy oldottam meg hogy szereztem egy 2m * 1.5m -es bútorlapot, azt rá az asztalomra és meg is van. kétoldalas ragasztószalaggal a széleinél rárögzíteni, esetleg hozzácsavarozni ahogy jólesik.
így a 19-es crt és a csuklótámaszos bill előtt még van annyi hely hogy elférjen a tálcám ha kajázok, vagy akár a kormány is
الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]
-
whisky75
tag
Nem kell senkinek kicsi pénzé a kicsi laptopom? HP omnibook xe2 DB széria.Meghalt a vidkarim és kellene egy!
" azt nem dolgozik az asszony se"
" akkor hogy akar hitelt?" kérdi a nő.
erre a sötétbőrű:
" hát jó gyorsan" -
george11
addikt
válasz GrandeP #21165 üzenetére
Figyeljjémár puntósgyerek
Nem ismered a Bán Lacit? (fekete grande P, Tjet, abarth logókkal, 17-es sűrűküllős kerekek).
Namármostan ő asztalos ám Tesóéknál most csinálnak bútor átalakítástotot.
Hívd fel, vagy, ha nemtod a számát, akkor elküldöm privátban."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
KTU
addikt
google chrome clone
IRON (direkt letöltő link) olyan mint a Chrome csak nem küld adatokat a google-nak és partnereinek a felhasználóró ill. szokásairól
a vas tud magyarul is[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
vikcsi
senior tag
Pénteken de. 11-ig ha valaki szól, hogy kell valami, akkor beviszem kecskemétre a cuccot, mert megyek.
-
poffsoft
veterán
egyes
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
みっつ
-
Norb3rto
őstag
Reggel1zek
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
GrandeP
addikt
Egy jó tanács mindenkinek....
Olyat hogy Zombi sztíptíz ne ismétlem NE nézzetek meg!!!
Annyira beteg h nagyon, még fido, vagy a haláli hullák hajnalát is alázza, nagyon kegyetlen!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Csákk
senior tag
Van e valakinek gamfos fizika 2. előadásanyaga ppt.-ben?
Jöhetne a mail címemre,előre is köszi a helpetfos a kód amit kaptam moodle-os belépéshez
^^
-
gzoli2
tag
Elado 1 éves Asus 1950 pro vga. Egy hó garit adot rá ára: 8000 forint.
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest