Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Trump vagy Harris
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
luci
aktív tag
Hi !
Kinek kell itt COD 4 ? Eredti lenne nekem eladó, mert már nem játzsom vele !
Regisztrálatlan ,eredeti cd-key ,karcmentes !...
-
vikcsi
senior tag
valakinek kell egy gigabyte 8600gt passzív? beszámolnék kisebb kártyát, pl 7600gs szintűt... persze csak ha van rajta gari, ha még passzív is akkor kitűnő
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Szlovi
senior tag
Keresek E6400/6420/6550-es Intel procit,ill 800-as DDR2 RAM-ot.
Ugyanitt eladó 1 mATX-es Compaq számítógépház 340 W-os minőségi tápegységgel.Tessék tolongani!
-
Norb3rto
őstag
WinFast PX8600 GT TDH (Limited ZALMAN Edition) Eladó!
ár:10e huf
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
poffsoft
veterán
KTU bealudt....
ja ,,,,
ELSŐ!!!
[ Szerkesztve ]
-
Olcsi
senior tag
Valakinek lenne esetleg egy eladó gps-es, telefonos pda-ja aránylag olcsón (25e, max 30e ft.)? Fontos lenne! Köszi előre is!
-
fero02
nagyúr
válasz Norb3rto #20710 üzenetére
Akkor én sosem halok meg nyilván. Mocskosgecikibaszott lusta vagyok.
Így néz ki?
Olcsi: A God Vazzeg faszinak volt a múltkor vmi ilyesmi kacatja eladó, tolj neki egy privit.
luci: és az mennyi? Áh, az sok...
Na mondj egy számot, engem nem érdekelnek az aktuális árak, csak a Tied.[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #20724 üzenetére
Zotac 86gt passzív, felhív, megkérdez, hátha...
szerk:26xt passzív, ez sztem mégjobb, ha nem lenne már 4670 ami jóval erősebb pár k-val drágábban, lehet ezt vettem volna
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #20727 üzenetére
Ez nem lap, hogy valamit nagyon elqrhatnának rajta A GB passzív 14-16k körül van újan...én kihagynám annyiért.
szerk: a zotac 1ébként teljesen jó cucc, a zafír nv alcége köntösben, mint az nv-s innonak az ati force3d
[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
válasz fero02 #20727 üzenetére
A 8600Gt simán veri a 2600XT-t. Azért tudom, mert volt olyanom is
Egyébként ami a fenti képen van, pont olyanom van, bő 2 év garival és dobozos.
14k-ért hirdetem, adok rá plusz 3nap garit, ha az én hibámból nem működne... de olyan nem lehet kisebbet beszámolok, vagy ha nagyobbat, akkor csak passzív gigabyte 9600gt-t!
És én sem veszek soha többé msi-t... pedig egyszer már megfogadtam. Főleg nem p35-ös lapot, de azt más márkában semELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Chaser
legenda
válasz vikcsi #20729 üzenetére
Verte régen, amíg pár hónapja ki nem jött egy normális driver az atihoz, azóta egyik gameben ez jobb, másikban az...de az újabbakban már inkább az ati.
#20730 fero02: Képesek hát, ezért néztem utána személy szerint anno ennek a vga-nak, semmi rosszat nem mondtak róla, sőt..nézd meg, hp-okkal van kivezetve a gpu-ról a hő a kártya fonákjára, és így nem fűti szét a NYÁK-ot mint a GB megoldása, egy normál házszellőzéssel teljesen rendben van.
-
george11
addikt
1
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
02
Chaser: Azért annyira nem vészes a helyzet. Tény, h melegszik, de annyira nem, h szétfűtse a nyákot.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #20733 üzenetére
3
Ha már választhatok, akkor azé' inkább ilyen HP-s megoldást, bruttó 11k-ért ha van is nekik, akkor fasza. Te döntésed, válogass Ha jövő hónapban lesz aktuális, lehet még abból bármi is sztem, iponyban 3870 van 23.5k-ért, igaz hogy ipony és nem passzív, de egy 86gt/26xt-t agyonver..és pár k-val kerül többe.
-
vikcsi
senior tag
válasz Chaser #20731 üzenetére
Azért annyira nem fűti az szét
1 db házventim van csak bekapcsolva(az is leszabályozva) és 56-58 fok játék közben, ami szerintem passzív létére egész jó.
Mellesleg ha AA be van kapcsolva játék közben, akkor az ATI meghal, az tutiELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
GrandeP
addikt
Első!
Gody wazzeg... meg van még a mio?! N95-re (2gb karival) mennyit dobnál rá? De most komolyan!
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Fagyit akart, de használt óvszert nyalt...
De dúrva.... , nálunk is rengeteg ilyen van..
-
GrandeP
addikt
válasz God Vazzeg #20740 üzenetére
Ok, köszi. .. (szólj ha már lement 30 alá)...
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
Újra van 256-os sd-m.... köll-e?
fix: 2000 huf
-
Chaser
legenda
válasz vikcsi #20736 üzenetére
"Mellesleg ha AA be van kapcsolva játék közben, akkor az ATI meghal, az tuti " olyan helyzet is van mikor az nv hal meg
#20738 fero02: Jah, sok lesz addig a víz..már van 4650 is budlaiban 16k, igaz csak msi és aktív, háde' csúnyán elveri még ez is a 86gt-t..4670 ddr2-vel. max 55W fogyasztás, idleben olyan 15-20W lehet...szóval jó cucc. Már én se tudom mit vegyek
-
Chaser
legenda
válasz fero02 #20747 üzenetére
Én is ebben reménykedek...4650-ből van egy fasza zalmanos, de még nem lehet kapni, 4670-ből még semmi, de majd csak, minden vga-nál először az aktívakat erőltetik. Nem akarok 1-2 évig mókolni vele, kivárok egy normálisat.
-
GrandeP
addikt
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, 91%, Apple garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Zephyrus G GU502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Apple Iphone 13 Mini 128GB Starlight 3 Hónap Garancia
- Apple Iphone 11 Pro 64GB Green 99% Akku 3 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest