Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
valakinek akad eladó kártyafüggetlen telefon max 10k-ért? jó aksi fontos. ha van valakinek, privizzen.
Grande: én nem vettem volna meg... teszkó kategóriás gépnél a mobilom jobb képeket csinál. amúgy ezek a lowcost kisgépek annyira jók amennyibe kerülnek... haverom vett 50k-ért panasonic dmc-fz5-öst, miután azt használtam 1 hétig, akkor döntöttem úgy, hogy nem veszek 10-20-ért kisebbet. vaku nélkül csinál jobb képeket mint a kicsik vakuval, nem tart 5 másodpercig mire lement egy képet, sötétben is használható az lcd keresője. egyetlen negatívum vele hogy nem cserélhető az optikája, de hobbifotózásra bőven elég ami rajta van.
1szómint100, én ha veszek digigépet, az kb. az előbb említett kategória lesz, nem egy tecsós. esetleg egy nikon nemtomhirtelenmilyet néztem még, ami ~30k használtan és 12x optikai zoomos, de csak 5mpx, de ez alatt nem nagyon.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Last Epoch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest