Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi1987
csendes tag
Sziasztok.
Sikerült vennem használtan egy Gaggia Babyt, de rohadtul nem akar működni.
Egész egyszerűen nem jon belőle víz. Szétszedtem próbáltam letisztítani a 10 éves vízkövet róla, nagyjából sikerült, de még mindig használhatatlan.Szóval a jelenség: bekapcsolom a gépet, szépen felmelegszik és amikor megnyomom a gombot a kévhoz akkor valami vonathoz hasonlóan elkezd zakatoló hangot adni kb igy. Szerintetek egy vízpumpa csere megoldaj a gondot?
Előre is köszönöm a segítséget

-
vnorbi1987
csendes tag
Sziasztok
Szeretnék egy kicsit belemászni ebbe a káve témába és érdeklődnék hogy ez a gép megfelelő e egy teljesen kezdőnek?
Persze egy Hario kézi darálót is szeretnék hozzá vásárolni.
Előre is köszönöm a segítséget.

-
vnorbi1987
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy presszó gépet (Saeco HD8425), amit ma kihozott a futár és igazából kiküldtek egy használhatatlan törött szart. Most itt állok 2 nappal karácsony előtt ajándék nélkül és a segítségeteket szeretném kérni.
Röviden szeretnék egy alap gépet venni olyan 35k körüli áron, de teljesen tanácstalan vagyok hogy mi a jó. Nagyon megköszönném ha tudnátok pár tippet adni hogy mi/mik az elfogadható gép/gépek ebben az árkategóriában.
Előre is köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egész egyszerűen nem jon belőle víz. Szétszedtem próbáltam letisztítani a 10 éves vízkövet róla, nagyjából sikerült, de még mindig használhatatlan.