Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
avirid
tag
válasz
soldier2
üzenetére
Köszi a tippet! A Dallmayr mondhatni hogy bejött, de semmi extra. De hétköznapi kávézásra nekem tökéletes
. Utána sorban a Pellini Aroma Oro és a Molinari Oro jött, eléggé más ízvilágok a Dallmay után, de jobban tetszenek, főleg a Molinari. Elég sokmindent ki szeretnék próbálni, ezt is felírom.
Kicsit sajnálom, hogy viszonylag ritkán vehetek új kávét, mert nem szeretném felhalmozni őket hogy aztán bedögöljenek.
Tudom hogy erre is vannak megoldások, már rendeltem 100 ml-es csatosüvegeket első lépésnek, de fagyasztani nem igazán van lehetőségem. -
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Utána sorban a Pellini Aroma Oro és a Molinari Oro jött, eléggé más ízvilágok a Dallmay után, de jobban tetszenek, főleg a Molinari. Elég sokmindent ki szeretnék próbálni, ezt is felírom.