Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
válasz
SoundON
üzenetére
Nekem praktikus okból mg+ BWT kancsóm van, ez a leggazdaságosabb megoldás nekem. A Flair miatt nekem nincsen problémám vele. Összességében nagyon jók a kávék vele. Az érdekessége az a dolognak, hogy ugyan eltolja savas irányba a vizet, de amikor forralni kezded akkor a távozó co2 miatt átmegy lúgosba. Pontosan nem tudom mérni műszerrel, csak ilyen bohóc módszerrel, de kb a 6,5-ről felmegy 7,5-8,0 köré. Ha nem forr 100 fokon akkor kevésbé tolja el, illetve lassabban. Zárt rendszerben egy kávégépben is kiválik nyilván, de amikor lehűl akkor újra feloldódik benne egy része és újra savas irányba megy. Egész biztos, hogy ott se azon az értéken marad a víz ph-ja mint a beállított. Minél több a pangó víz, nagyobb a bojler annál jobban eltolódik idővel szerintem a ph. Otthoni használatnál ezért is célszerűbb a kisebb bojler. Ha lesz kedvem akkor lehet méregetek ismerősöm Silvia-ján is egy párat.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- Macrodroid
- iPhone topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest