Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Jhonny06: Új gépsárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz
TheProb
üzenetére
Ezt melyik freiben sikerült neked? Nemsoka beuzemelem az uj kavefozot (lassan de elfogynak a kapszulaim, es lecserelem a gépet. Asszony kivágna ha ket gep egymas mellett feszitene a konyhaban, úgyhogy meg ezt a par napot kibirom
) Irtam egy emailt a freinek, ott azt irtak vissza -a webshopos emailrol.. nem tudom h kerult oda a levelem..- hogy nem tudnak errol, hogy lehetne kerni a kavezokban az amugy nem elorecsomagolt szemes kaveikbol, de kerdezzek ra az adott kavezoban.. -
DrDobos
őstag
válasz
TheProb
üzenetére
Köszi szépen. Másik kérdésem, hogy kezdő kávékedvelőként (évekig egy Tchibo cafissimo gépet használtam, most fogom cserélni egy DeLonghi EC155-re) milyen őrölt kávéval érdemes kezdenem, tudtok valamit ajánlani? Tudom, legjobb lenne vennem egy őrlőt is, majd arra is sor kerül egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Canon MILC: EOS R és M topik
- RAM topik
- EAFC 26
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Irtam egy emailt a freinek, ott azt irtak vissza -a webshopos emailrol.. nem tudom h kerult oda a levelem..- hogy nem tudnak errol, hogy lehetne kerni a kavezokban az amugy nem elorecsomagolt szemes kaveikbol, de kerdezzek ra az adott kavezoban..
Köszi szépen. Másik kérdésem, hogy kezdő kávékedvelőként (évekig egy Tchibo cafissimo gépet használtam, most fogom cserélni egy DeLonghi EC155-re) milyen őrölt kávéval érdemes kezdenem, tudtok valamit ajánlani? Tudom, legjobb lenne vennem egy őrlőt is, majd arra is sor kerül egyszer
Mr.Csizmás