- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
skilleeer #12003 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a savanyú a túl gyors (túl durva), a kesernyés a lassú (túl finom) főzés eredménye - és nálam így is volt/van.
Időhöz: Kávémérleg az első cseppektől méri az időt, én is onnan mértem. Kávémérlegem azért lett, mert a konyhaim 3 lábú és túl nagy, nem tudom sehogy a gép alá bohóckodni, 7K huf-os Fuegot vettem aliról, ami biztos nem elég jó, de nekem megfelel, méret, akku, borítás, számok, üzemmódok és pontosság tekintetében.
fecke78: Én július óta látogatom a topikot, és befogadom, és szűröm az infókat, plusz kávés ismitől is kérdezek, meg próbálok nála is néha.
Kávéból Lidl egzotikusabb 400 grammosai meg AVX olcsóbbjai nálam megfelelőek, bár igaz, 1kg-nyi kávé 2-2,5 hónapig kitart, de a tizensokezres kávéval sem érzek sok difit úgy, hogy kb 1:4(sima)-1:5(kicsit habos) tejjel iszom.
Érdemes 1-1- problémára angoul is rákeresni, meg próbálkozni, napi 1-2 kávét csinálok otthon hétköznap (decaf is van), így nyilván nem haladok gyorsan, de pár hét után már egész normális, nekem tetsző kávékat sikerült gyártani.
Nekem a kedvenc arányom 10g/20ml, kb deci alig habos, inkább meleg tej; vagy néha ennek a másfélszerese. Nem kell egyből kérdezni, mert lehet hogy túl sokféle válasz jön
.
Mr.Csizmás: A topikból (is) citromsav tippet olvastam kávégép tisztításra, ezt vettem; de ha megvan hogy mit és miért célszerűbb, azt is mondjátok.
Halley: Csak iszol vizet otthon, nem? Mehet ebből, és akkor pörög a víz. Amúgy meg akkor csak keveset tölts bele ha keveset használsz belőle. Nálunk lágyított a víz, otthon nem használok kancsót, csak húgoméknál, de itt mindig abból is iszunk, így pörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest