Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
Hát elég finoman fogalmaztál...
Úgy is lehetne, hogy teljesen degenerált adatokat írnak ki. Igazából nem értem, miért ijesztik meg a júzert... 
Na most amúgy felraktam az IE10-et, ahogy elnézem, felületében pontosan ugyanúgy nem tudtak semmi érdemit alakítani, mint az eddigi változatokban (ergo nem igazán hozzák meg a kedvét az áttérésre az addigi IE-hatereknek), viszont tény, hogy nagyon gyors, mind felületre (az ilyen apróságok IE8-nál, mint a fülváltás, ilyesmik is lassúak voltak), mind oldal-megjelenítésre, mind pedig JavaScriptes animációk terén. Utóbbi szerintem manapság nagyon sokat számít (hogy témába vágó is legyen), hogy eltalálják a JS-motort, mert elég sok minden JS-alapon történik; például az évek során a Firefox rettenetesen elcseszte - habár most próbálgattam, most már úgy tűnik, így a 21.x-es verziónál javítottak, pedig korábban pl. az animációk nagyon akadozóak voltak FF alatt.
Ennél jött elő például nagyon:
https://www.youtube.com/results?search_query=do+the+harlem+shake
Itt ugye össze-vissza elkezd ugrálni az oldal minden eleme, valamelyik korábbi változatnál a Firefox teljesen kiakadt ettől, és botrányosan lassú volt, direkt kipróbáltam. A mostani, 21.0 változatnál már jónak tűnik.Na, és visszatérve az IE10-re: valóban teljes körű a visszaválthatóság egészen IE7-ig (direkt kipróbáltam ezt egy korábban létrehozott tesztoldalon, pl. addEventListener miért is működött volna korábbi verziókban, nekik az attachEventet kellett erőltetni, tipikus - korábbi - Microsoftos önfejűség; IE8-módba visszaváltva ez a metódus ugyanúgy nem megy, ahogy a console.log-nál is pattog, ha nincs megnyitva F12-vel, tehát tényleg full IE8-motor), szóval ezek szerint tényleg teljesen felesleges emiatt több virtuális gépet használni, Linuxon is elég egy, amin IE10 van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- iPhone topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkSystem NE0152T Gigabit Ethernet Switch (7Y81CTO1WW) - Piaci ár alatt
- Edgecore Data Center Switch (AS4610-54T) - 48 portos
- Lenovo Local Console Manager 1754A1X - 8 portos
- Dell EMC PowerSwitch S4112F-ON Chassis (00P7H1) - Piaci ár alatt
- Lenovo RackSwitch G8272 (7159-HCW) Switch - 48 port - Piaci ár alatt
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Úgy is lehetne, hogy teljesen degenerált adatokat írnak ki. Igazából nem értem, miért ijesztik meg a júzert...