Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz trisztan94 #2236 üzenetére

"Esetleg ha átírnám a függvényt amit küldtél arra, hogy a <head> legelejére rakja a css fájlt akkor jobb lenne?"
    Jaja, de akkor már document.write-tal kéne kiíratni a <link> taget (nem a fv.-nyel), ha nagyon muszáj, de még mindig nem indokolt, hogy kiszedd a webkites meg többi előtagot, ugye vágod, hogy a böngésző egyszer betölti a CSS-fájlt cache-be, és aztán onnan szedi, magyarul tök mindegy, hogy akár párszáz kilobájttal több a fájl...?!
    Egyébként akkor már jobb lenne - ha már ennyire muszáj - szerveroldalon detektálni a böngészőt, és úgy hozzácsapni még egy "firefox" class-t a body-hoz, vagy hasonló, és a stílusfájlba úgy berakni a meghatározásokat, hogy .firefox #mydiv { ... }, de mondom, ez mindenképp gány megoldás így...

Most nem nagyon néztem meg, az általad linkelt SEO-s kiegészítés pontosan hogyan működik úgy, hogy nem kell módosítanod az oldalad kódját, de én nem is komoly keresőoptimalizálásra gondoltam, hanem legalább valami alapvetőre... :D Pl. ha megnyitom az oldalakat új lapon, akkor működjön már úgy is... úgy értem, rendesen, ne csak azt az oldaltöredéket kapjam meg, amit az AJAX-kommunikáció során igényelsz. Nem egy nagy valami arra külön módszert kreálni, pl. akkor nem a galeria.php-ra küldesz kérést AJAX-szal, hanem az ajax/galeria.php címre, most csak mondtam valami hasraütésszerűt. Vagy szerveroldalra beteszel AJAX-detektálást (pl. PHP-vel így néz ki). Gondolj bele, a Google robotja is azt a töredék tartalmat kapja csak meg, amikor bejárja az oldaladat. Plusz nem ártana, ha az egyes aloldalak könyvjelzőzhetők, elküldhetők lennének. De ez még alapvető igényesség körébe tartozik sztem, nem a megrendelő által extrán megfizetendőbe. :D No mindegy, nem az én dolgom, ezek csak tanácsok.

"Pont ilyet kerestem Köszönöm!"
    Szívesen! Ja, annak idején, amikor szarakodtam Chrome-extension fejlesztésével, akkor én is ilyet kerestem, aztán meglett a megoldás. :D De mivel belinkelték ezt a kiegészítést, ezért a franc sem akart szenvedni vele, hogy feltaláljam a spanyolviaszt, és én is megírjam a saját változatomat. :D Ez működik, teszi a dolgát, ahogy kő'.

Új hozzászólás Aktív témák