Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
bandus
üzenetére
Úgy látom félrement..., csak nem értem miért. Nyilván nem arra vágyom, hogy a raktáros nettó 150ezret keressen...

Nem azt írtam, hogy miért keres a nem diplomás 400-at. Azt írtam, hogy míg a nem diplomás munkák bizonyos esetekben felzárkózás irányában vannak, akár egy gépészmérnök, vagy más diplomás munkára.
A difi csökkent. Mert egy br 700-as fizu, az nettó 460 körül van. A fentebb felsoroltak meg nem sokkal alatta. Keressen egy raktáros nettó 500-at, csak ahogy látom a felsőfokú melókban sok esetben nincs meg az a hú de nagy bérrobbanás több területen sem.És akkor azt látom, hogy nagyobb cégek is azt várják, hogy felsőfokú végzettség, beszélj angolul, de br. 700 felett már húzzák nem egyszer a szájukat, ha nem IT. És már bocsánat, de a raktáros odamegy, hogy van-e munka omrbe? Van. Jó, akkor mondjad a mateko és ha oké akkor jövök. A multi meg elvárja a br. 700-as interjún, hogy csillogó szemekkel ajnározd, hogy miért akarsz náluk dolgozni és fejlődni. Proaktív, agilis meg a többi szóval dobálózni.
Ahogy gyépés írja, itt a lényeg: "Egyébként ez lenne úgymond a normális, hogy aki rendesen dolgozik, mindegy mit, annak legyen egy tervezhető jövőképe. Inkább az a baj, hogy itt az IT-n kívül nem sok más szakmában van ez meg."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- iPad topik
- Yettel topik
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest