Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz bandus #32498 üzenetére

Úgy látom félrement..., csak nem értem miért. Nyilván nem arra vágyom, hogy a raktáros nettó 150ezret keressen... :U

Nem azt írtam, hogy miért keres a nem diplomás 400-at. Azt írtam, hogy míg a nem diplomás munkák bizonyos esetekben felzárkózás irányában vannak, akár egy gépészmérnök, vagy más diplomás munkára.
    A difi csökkent. Mert egy br 700-as fizu, az nettó 460 körül van. A fentebb felsoroltak meg nem sokkal alatta. Keressen egy raktáros nettó 500-at, csak ahogy látom a felsőfokú melókban sok esetben nincs meg az a hú de nagy bérrobbanás több területen sem.

És akkor azt látom, hogy nagyobb cégek is azt várják, hogy felsőfokú végzettség, beszélj angolul, de br. 700 felett már húzzák nem egyszer a szájukat, ha nem IT. És már bocsánat, de a raktáros odamegy, hogy van-e munka omrbe? Van. Jó, akkor mondjad a mateko és ha oké akkor jövök. A multi meg elvárja a br. 700-as interjún, hogy csillogó szemekkel ajnározd, hogy miért akarsz náluk dolgozni és fejlődni. Proaktív, agilis meg a többi szóval dobálózni.

Ahogy gyépés írja, itt a lényeg: "Egyébként ez lenne úgymond a normális, hogy aki rendesen dolgozik, mindegy mit, annak legyen egy tervezhető jövőképe. Inkább az a baj, hogy itt az IT-n kívül nem sok más szakmában van ez meg."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés