Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
attiati
üzenetére
Ha jol emlekszem, akkor ebben a "sorozatban" volt mar jol meno broker, aki most remete egy erdoben, meg az NFU vezerigazgatoja is, aki most sajtgyarto kisiparos (talan ezt csak olvastam, nem tudom mar).
Erdekes latni, hogy milyen karriert tudnak emberek bejarni, es szinte csak a felfele ivelesrol van szo a mediaban, arrol mar kevesbe, hogy magasrol is lehet lentebb kerulni. Ezt valaszthatja az ember onkentesen, de bele is kerulhet egy ilyen szituacioba.
Nekem volt uzelti partnerem, ahol a gazdasagi igazgato es a cegtulaj jol felfuttatak a ceget (mas kerdes, hogy szerintem egyikuk sem volt tul "ertelmes" ember, de a nyomulos mivoltuk miatt sokra vittek), majd eladtak azt. Utana kirakta oket az uj tulajdonos es nem tudtak a kesobbiekben talpraallni, mivel nem volt mogottuk a sok alkalmazott, akik porgettek az uzletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Szinte Új HyperX Cloud Alpha Bolti ár:27k INGYEN FOXPOST
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest