Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
Jó, dehát az mindenhol cinkes. Nem egy olyan helyet ismerek, ahol kint van a vszélyes kanyar tábla meg a 40-es karika, csak éppen benőtték a fák/bokrok. Minden évben látható pár hétig, amikor levágják a takaró ágakat. Aztán aki nem ismeri az utat, az dögöljön meg, ha belement 90-nel, mert persze lakott területen kívüli utakról van szó.
-
nemma
addikt
Nah, jelentem, megvan a jogsim! 4, azaz NÉGY nap alatt kipostázták. Mindenkinek ajánlom szeretettel a Fehérvári úti okmányirodát!
-
Probiker
aktív tag
Az F@sz@. Nekem négy hétig sem tudták kiküldeni. Tudtommal 30napos határideje van a jogsi kiküldésének, ami pénteken lejárt. Hétfőn kapnak tőlem vmit ocsmány okmány irodába.... Az egy dolog, hogy aug. 31.ig van érvényes ideiglenes jogsim
Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
AMD Power
titán
Vége lehetne már ennek a rohadt melegnek. Nem kedvez nekem friss jogsisnak ez az idő.
-
Xantomas
őstag
Adott egy szituáció.
Jobbkezes kereszteződés, beláthatatlan bal oldallal. Jobbról nagyon jól belátható, és senki sincs, szemből senki. Elsőbbségem nekem van. Ebben a kereszteződésben volt már egy majdnem csattanásom, mert balról nem adták meg az elsőbbséget, és vészfékezéssel sikerült csak megállni, persze úgy, hogy az oktató is belelépett.
Azóta ebben a kereszteződésben konkrétan be vagyok szarva, ezért lassítok, egyes, majd lassan felgurulok a kereszteződés elejére. Ez vizsgán bukás, mondván, hogy nem vagyok biztos a jobbkezes elsőbbségemről, ami veszélyeztetésnek minősül, vagyis bukás. Ha gyorsabban megyek, csak vészfékkel tudok megállni ilyen helyzetben, amibe az oktató reflexszerűen is bele fog nyúlni, szintén bukás.Tényleg biztos válogatja, hogy buktat vagy nem ilyen helyzetben?
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
concret_hp
addikt
az mennyire gáz, hogy minden 2 órában 2-3szor lefullasztom az autót városban?
legalábbis ma meg múltkor is sikerült
(vicces, hogy ezen kívül nagyjából jól mennek a dolgok, csak néha kicsit kevésbé ill. későn lassítok, meg a táblákat még nem figyelem eléggé, de még csak a 6-7. óra volt ma)[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
uborka3
tag
válasz Xantomas #3868 üzenetére
Az első verzió a jó, ezért kizárt, hogy buktat.Egy jobbkezes kereszteződést lassitva fékkészenlétben kell megközelitei, ha szükséges egyes fokozatba.Az, hogy indokoltnál jobban lelassitod az autót miután majdnem elütöttek az miért lenne veszélyeztetés!
#3869 Szerintem nem sok, ezt még simán kinövöd!
[ Szerkesztve ]
-
nemma
addikt
válasz Xantomas #3868 üzenetére
Osztom uborka3 véleményét, ezért nem buktathat meg, legrosszabb esetben kapsz egy hibavonalat, de az még nem a világ vége!
concret_hp: Én is fulladtam az elején, de azért mert akartam tartani a tempót a többi autóval. Aztán az oktató felvilágosított, hogy nekem most nem ez a dolgom, azt majd később megtanulom. Azóta már megy
Valamint mikor befordultunk egy utcába, mindig megkérdezte, hogy a táblák megvoltak? Mondom, nem, de ez is csak idő kérdése, egyre több dologra tudsz majd figyelni és jobban fogod érezni az autót, úgyhogy ne aggódj! Min is tanulsz?[ Szerkesztve ]
-
nemma
addikt
válasz Xantomas #3875 üzenetére
Megértem, hogy izgulsz, de azért nem kell befosni, nem szemét az összes vizsgabiztos!
Nekem például mindent ment elsőre és ehhez azért hozzájárult a vizsgabiztos jóindulata is! Igen, az is volt neki! Kb majdnem végig gyorsabban mentem, mint lehetett volna és borzasztó szarul parkoltam be a forgalmi vizsgán, mégis megkaptam.
Ez persze nem azt jelenti, hogy szard le magasról, csak hogy nem az összes egy szemétláda -
Kobe
veterán
nah, ötödikre ugyan de csak meglett ez a szar....kocsira spórolás ezerrel...
-
concret_hp
addikt
seat cordoba , amugy nálam is az lehet a para, hoyg látom, hogy már mindenki rég elment és akkor gyorsan akarom (oktató is mondta) de majd próbálok figyelni erre. meg ahol kézifékest kellett volna, gondoltam, hogy fog menni anélkül is, mert annyira nem volt meredek. hát nem ment
de még azért van jópár óra, úgyhogy annyira nem parázokvagy fullba vagy sehogy :D
-
nemma
addikt
válasz concret_hp #3881 üzenetére
Jaja, úgyhogy csak nyugi, ráérsz akkor alázni a többit, ha már megvan a jogsi!
uborka3: Tudtommal Kalandornak minden megvolt elsőre, úgyhogy ez nem "saját" tapasztalat volt
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz uborka3 #3888 üzenetére
nem éri meg mert dágább lesz a hús, mint a leves.....legalbbis sztem alap, hogy utána mehetsz másik városba vizsgázni, mert a többi biztos sem fog átengedni. Nekem is a negyedik vizsga nem kicsit cinkes és megkérdőjelezhető volt, mondtam oktatónak hogy nem lehet ezt megvétózni vagy valami, nem azért mert baromira spúr vagyok, cska hát ugye ezzel mégicsak 1 lehetőségem marad már....A válasz az volt, hogy inkább ne, mert igen hamar leépíted azt a maradék lehetőséget is.
[ Szerkesztve ]
-
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #3881 üzenetére
sejtem hogy senkit nem érdekel, de 9. városi óra után úgy érzem elindulások nagyjából ok, 1ívű megfordulás nagyjából ok, parkolás kicsit necces (még csak 3* parkoltunk összesen, abból 1szer kicsit balfasz voltam 1szer meg jobban), sávváltást kezdem magamtól észrevenni, irányjelzést nagyon ritkán felejtme el, körforgalom no problémó. elégedett vagyok magammal
-
jerry311
nagyúr
válasz concret_hp #3892 üzenetére
hajráf!
-
concret_hp
addikt
nemtom van-e egyáltalán ilyen, de városi vezetés szimulátor progit/játékot nem tud valaki? (szóval ahol annyit kell csak csinálni, hogy szabályosan közlekedünk )
-
jerry311
nagyúr
válasz concret_hp #3894 üzenetére
Ezt bármelyik városi autós játékban megteheted...
NFSUG2, NFS Carbon, TDU...
De leginkább Bus Driver.
Kormány + pedál erőteljesen ajánlott. -
jerry311
nagyúr
válasz concret_hp #3896 üzenetére
Bus Driver.
Mondjuk a gyorshajtásért az sem szól, de van pontlevonás ha átmész piroson, nem használsz irányjelzőt (sávváltásnál is!), túl erősen fékezel... -
eastsider
nagyúr
válasz concret_hp #3892 üzenetére
Nekem 12 volt asszem, most jön majd az éjszakai
aztmondja az oktatóm, h már bátor vagyok, szóval simán merek sávot váltani meg minden, csak a parkolás nem megy
meg én nagyon majrés vagyok a vezetési vizsgáknál nmetom milesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs