- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Heh, érdekes ötlet. Az újságban is kitennéd a személyid, bankszámlád, lakcímed?
Vagy elég lenne egy telefonszám is névvel?
Üzletelni ésszel kell, csak az ostobák hagyják magukat becsapni.Amúgy tény, h egyre nagyobb a bizalmatlanság többek közt. A napokban sokkolt az az eset, mikor megtetszik vmi, de a feladó kiköti, h csak előreutalás van.
Mondom neki, engem érdekel a termék, de utánvéttel, mert az mindenkinek jó.
Nem, az nem játszik, mert mivan, ha mégse veszem át. (???)
Utalni meg ugye nem vagyok hajlandó, talán a saját anyámnak igen.Egy kisebb érv-háború és szócsata után, mikor felvetődött, h nem bízom idegenekben, h előre utaljak bármit is bárkinek, azt kaptam válaszul, h pont ő az, aki itt bizalmatlan lehetne és végülis ő bárkinek elküldi utánvéttel, "ha több pozitív értékelése van, mint neki".
Ez tény, aktívan keseskedik, de nálam akkor sem játszik az utalás.Na ezen ledöbbentem, mondom én örülnék, ha vki egyáltalán érdeklődik az iránt, amit árulok... Aztán ott hagytam. Egy ember minusz. Ha neki nem kell a pénz...
Mit is akartam ebből kihozni?
Jah igen. Vhogy ma már más itt a légkör, mint néhány éve. Régebben fel sem merültek ilyen problémák.
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Discord
- Óvodások homokozója
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest