- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrazyTM
csendes tag
Üdv!
Nekem is volna egy kérdésem. Megpróbáltam egy olyat, hogyha a felhasználó a képre viszi az egeret, akkor egyre nagyobb lesz egy darabig. Ha elviszi, akkor meg kisebb. De csak szépen fokozatosan, mint egy animáció. Mindezt setTimeout-tal és két függvénnyel akartam megoldani. De sehogy se sikerült. Addig jó volt, hogy egyre nagyobb a kép. De ha elvittem, akkor mindkét cucc ment tovább, tehát kisebb is, meg nagyobb is lett a mérete. Megpróbáltam egy ilyen TRUE/FALSE-os megoldást, hogy ellenőrizze, hogy most növelni kell vagy csökkenteni, de nagyon belegabajodtam. Aki tudna egy egyszerű megoldást, az szóljon pls, nagyon hálás lennék!
ui: a kód sajna már nincs meg
Köszi, pás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest