- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
e.vit
csendes tag
Sziasztok! Egy nagyon kis primitív dologban szeretnék segítséget kérni.
Csináltam egy digitális órát, ahol az idő múlása szerint jelenik meg nappal egy nap ikon, éjjel egy hold ikon.
Ez működik is.Pluszban hozzá akartam adni, hogy a háttérkép is változzon. 4 db kép van, éjjel kettő csillagos fotó váltakozik 30 másodpercenként, nappal szintén kettő 30 mp-enként.
A háttérképeket a hold és nap ikonhoz kötöttem, hogy a nappal-éjjel váltakozás eszerint menjen.
A 30 másodpercenkénti váltakozás működik is, viszont a nappal-éjjel dolog már nem. Mindig az a két kép váltja egymást, amik itt sorrendben az utolsók, tehát jelenleg az image3 és image4 váltakoznak, de ha megcserélem és berakom őket felülre, akkor az 1 és 2 lesznek csak.if(sun.style.display = "block" && sec < 30 ){
document.body.style.backgroundImage = "url(image1.jpg')"}if(sun.style.display = "block" && sec > 30 ){
document.body.style.backgroundImage = "url(image2.jpg')"}if(moon.style.display = "block" && sec < 30){
document.body.style.backgroundImage = "url(image3.jpg')"}if(moon.style.display = "block" && sec > 30){
document.body.style.backgroundImage = "url(image4.jpg')"}A nap-hold ikonok megjelenítése (ez stimmel) :
if(hrs >= 7 && hrs < 19){
moon.style.display ="none";
sun.style.display = "block"}if(hrs >= 19 || hrs < 7){
sun.style.display ="none";
moon.style.display = "block"; } -
e.vit
csendes tag
Köszi szépen a tippeket, még elbénázgatok vele
-
e.vit
csendes tag
Köszönöm a tippeket!
@Taci igen erre én is gondoltam, csak talán lenne erre rövidebb kód is, nem?
@nevemfel igen igen, ez világos, csak nem értem, ezt hogy kéne a buttonhoz hozzárendelni? Valahogy nem jött össze nekem még a dolog( igaz eddig csak olyasmiket csináltam, ahol a gomb egy CSS tulajdonságot változtatott, pl animációt indított el stb. ) -
e.vit
csendes tag
Sziasztok! A következőben szeretnék segítséget kérni:
készítettem egy egyszerű naptárat. Szeretnék mellé tenni két-három gombot, amikre kattintva a naptár nyelve változtatható.
Most ugye "default", tehát magyarul írja ki a hónapot/napot.const dayName = new Date().toLocaleString("default",{weekday:"long"}) ;
const monthName = new Date().toLocaleString("default",{month:"long"});Mondjuk lenne egy német "de-DE" , egy orosz "ru-RU" stb. Már sikerült belezavarodnom, mert eddig amiket próbáltam, nem voltak jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest