- valakiyt: A win10 támogatása megszűnt! Mi lesz most?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Tehát pl neki is ugyanez a gondja.
Ezt próbáltam, de nekem nem működik.
Lehet rosszul csinálok vmit, de sztem azért nem, mert a html file-ba változtatok, ami meg ugye nem frissül.
A js fileban kellene vmi window.onload clear cache, vagy load from server vagy vmi ilyesmivel -
Mr. Y
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Ilyet elvileg csak akkor csinálhat, ha include-olt JS, JSON és egyéb fájlokat tartalmaz. Azok nem szoktak frissülni.
Bár érdekes, hogy az én Weblapom háttéranyaga JSON fájlokból épül fel, mindig frissít, ha megnyitják, csak akkor nem, ha már meg van nyitva és úgy nyomnak egy sima F5-öt.
De ha magában az alap kódban változtatsz (HTML vagy PHP törzs), annak minden esetben frissülnie kellene. Kipróbáltad esetleg egyéb eszközökön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- NVIDIA ASUS TUF 3090, Gainward 3090, MSI VENTUS 3X 3090 24GB
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest