Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot #9075 üzenetére
Tehát pl neki is ugyanez a gondja.
Ezt próbáltam, de nekem nem működik.
Lehet rosszul csinálok vmit, de sztem azért nem, mert a html file-ba változtatok, ami meg ugye nem frissül.
A js fileban kellene vmi window.onload clear cache, vagy load from server vagy vmi ilyesmivel -
Mr. Y
őstag
válasz
lanszelot #9075 üzenetére
Ilyet elvileg csak akkor csinálhat, ha include-olt JS, JSON és egyéb fájlokat tartalmaz. Azok nem szoktak frissülni.
Bár érdekes, hogy az én Weblapom háttéranyaga JSON fájlokból épül fel, mindig frissít, ha megnyitják, csak akkor nem, ha már meg van nyitva és úgy nyomnak egy sima F5-öt.
De ha magában az alap kódban változtatsz (HTML vagy PHP törzs), annak minden esetben frissülnie kellene. Kipróbáltad esetleg egyéb eszközökön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- VGA kibeszélő offtopik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Apple Watch
- Suzuki topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest