- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Sk8erPeter #6169 üzenetére
Nah, felraktam egy Win-t a harmadik partícióra és megpróbáltam lefuttatni a kódot, de ezt dobja:
17:46:07.717 Cross-Origin kérés blokkolva: Az azonos eredet házirend nem engedélyezi a távoli erőforrás olvasását innen: [...]. (Ok: Az „Access-Control-Allow-Origin” CORS fejléc hiányzik).1(ismeretlen)
Így nem fut le a kód. Sima XMLHttpRequesttel és JQuery get-tel is ezt dobja...
-
Mr Dini
addikt
válasz
Sk8erPeter #6169 üzenetére
Ok. Csak egy debian szerver van a gépemen, és ha kellene a böngésző, akkor először be kell rakni a desktopot, majd csak utána másolhatom át telóról gépre a kódot... :/ De az a lényeg, hogy rájöttem magamtól, hogy mi a gond, mire megkérdeztem.
A nulladik elem kihagyása pedig a kezdetektől meg volt oldva.
Azért köszi és teljesen igazad van!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest