- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
leximester #4025 üzenetére
Csak halkan, mellékesen megjegyzem, hogy az event.preventDefault() _elvileg_ deprecated, event.defaultPrevented;-et kell használni (nincsenek zárójelek). Legalábbis a firebug nekem mindig ezért nyavalyog.
-
válasz
Ja most látom, ez már túl lett lépve, bocsi
De azért nem törlöm ki.---
Az a helyzet, hogy a WP WebBrowser felől csak olyan JavaScript dolgokat tudsz meghívni, amik globálisan elérhetőek. A valami függvényed egy globális függvény, így kapásból elérhető; viszont a kérdéses InputManageres történet valószínűleg el van fedve az ilyen behívások elől.
Ez most hack, de például csinálhatnál az oldalad végénél egy globális példányt ebből, és azon meghívhatod a metódust.
<script type="text/javascript">
var globalInputManager = new KeyboardInputManager();
</script>És utána az appodban nyomsz egy ilyet:
webBrowser.Navigate("javascript:globalInputManager.restart()");
Akkor talán mennie kéne.
---
Na visszatérve az új problémára, az egyszerűbbik megoldás az inputmanager meghackelése lenne (ha az event undefined, akkor ne akarjon preventDefaultot hívni), illetve C# oldalon is lehet hákolni.
webBrowser.Navigate("javascript:globalInputManager.restart(document.createEvent('hack'))");
-
Jim-Y
veterán
válasz
az event az egy click event lesz a restart gombon. Nálad azért undefined ,mert nyílván nem adtál meg a restart függvénynek egy click event objektumot mint bemenő paramétert.
Próbáld ki, hogy ott ahol restartot hívnál, ott írj egy
<keyboardInputManager>.emit("restart"); -ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Formula-1
- HDMI topic
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Formula-1 humoros
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged