Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
én nem vagyok a html-szerkesztők híve, abból nehezen lehet tényleg html-szakértővé válni

a kódhoz kell érteni, úgy bármit meg tudsz csinálni
php nagyon hasonlít pl a C-re, én utóbbit tanultam fél évig, így nagyon könnyű átállni
szinte csak a szintaktikát kell megtanulni, begyakorolni... már ami kevés eltérés van
mod: ja, a php sokmindent egyszerűsítve ad a kezedbe, pl C-hez képest, így a rendszeresen előforduló problémákra kész megoldást ad álatalában, nagyban megkönnytve a dolgodat
(pl. tömbrendezés, spec. ciklusok, megmég egy rakás cucc, csak én még eddig keveset fedeztem fel
)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)