Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bkrisz9
őstag
Kéne valami nfs vagy valami más "tanulóvezetős"
vajon melyik az utolsó nfs ami elfutna szaggatás nélkül? -
MurdR
veterán
Ne magyart keress, hanem olyat, amihez létezik honosítás. Pár kattintással feltelepíthetőek, exe fileok. Én sem tudnék mit kezdeni egy angol nyelvű beszélgetéssel egy játékban.
Gothic 1 Gameplay
Ez király játék, van hozzá honosítás is pl.
Mászkálós kaland. -
Bkrisz9
őstag
Én nem tudom. Nekem valami stratégia, város építgetős kellene de értelmes graffal mint pl a settlersek. Csak azokat már unom. Vagy esetleg valami mmo de abból meg kevés a magyar mint pl a Metin 2 meg van még 1 magyar asszem csak az meg nem tetszik szóval ilyet se találok angol meg nem pálya.
-
MurdR
veterán
Valami jó hentelős kéne most, amiben irtani lehet.

Left4Dead: ezzel játszottam, sajnos rövid a single része, mert hát onlinera van kitalálva. Na ebben lehet hentest játszani.

-
MurdR
veterán
A lehető legrosszabb oldalt találtad meg.

Az gepigeny.hu ha jól emlékszem egy kalap alá veszi alá veszi az összes VGA-t, tehát a 3000 forintos HD5450 DDR3 2GB-os VGA-t ugyan úgy veszi, mint az AMD R9 270X 2GB-ot, ami 50k.
[Notebookcheck]: itt elég reálisan levan írva az összehasonlítás a többi VGA-val.

-
Bkrisz9
őstag
-
Bkrisz9
őstag
Azt nem piszkáltam. Simán teljesítmény. Amit variáltam az egyedül az energiatakarékos. A többinek utánaolvasva arra jöttem rá ,hogy a gyári beállítások teljesen jók. Legalábbis nekem. Játékoknál ami fontos nekünk ezzel a géppel az az ,hogy ne 1600x900-on menjen hanem egyel lejjebb. Utána meg játék közben finomhangolni a többit addig amíg simán nem fut. én így csináltam és cod4,mafia2,ETS2 simán mennek. Ja meg persze ,hogy teljesítményen legyen.
-
MurdR
veterán
Ez a topic a régebbi játékok kedvelőinek nyílt.
Ha ajánlást szeretnél, hogy a notebookodon milyen játékok játszhatóak, akkor tessék szép, összeszedetten meghatározni a laptopod paramétereit.
A példa kedvéért így:
''Sziasztok! Van egy pár éves HP Elitebook 8440p-m. Paraméterek: i5 540, 4GB RAM, NVS 3100 dedikált VGA-val. Keresnék olyan vadászrepülőgép-szimulátort, ami ezen a laptopon szépen fut. Amikkel eddig játszottam: felsorolás. Köszi!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nyelvtudás hiányában nem igazán értem. Nekem a lényeg annyi lenne ,hogy a legtöbb gépigényben geforce-ok vannak leírva ,hogy ott melyik(ek)et figyeljem mivel van szintben.