- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
szekra #162338 üzenetére
Jó de ezzel a felfogással maradni is akarsz azon a szinten, hogy mozogtam/ jól éreztem magam és kész, mert neked esetlegesen ez a célod. Míg más számolja milyen minőségi tápanyagokat visz-be mennyi fehérje/szénhidrát/zsír , azokat is mikor, megtervezi az edzéseit stb nyilván neki más célja is van mint neked.
Ha komolyabb célja van ezzel az embernek akkor számolni kell mert ha nem számolsz nem tudod hol vagy és merre tartasz, nincs kiindulási pont.Én ezt meg is értem, ha valaki így áll hozzá, mindenki eltudja dönteni saját maga.
b4zsi- Ha neki úgy könnyebb akkor miért ne, saját pénzét költi. Azzal magában sokat nem ér ha adminisztrál de belőle a konzekvenciát nem tudja levonni (és az átlag terembe járó nem fogja tudni,mert nem olyan egyszerű az ha komolyabban gondolja). Amúgy engem egyáltalán nem érdekel ki mit csinál, lemegyek a terembe, füles be és csinálom a magam dolgát, nem beszélgetni meg másokat figyelni megyek le.
Gsx-rr Olimpikonoknál olyan gárda is ott van mögöttük, akik értik a dolgukat általában. Így nekik csak be kell tartani az instrukciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max