Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• nitro16

senior tag

válasz szekra #162338 üzenetére

Jó de ezzel a felfogással maradni is akarsz azon a szinten, hogy mozogtam/ jól éreztem magam és kész, mert neked esetlegesen ez a célod. Míg más számolja milyen minőségi tápanyagokat visz-be mennyi fehérje/szénhidrát/zsír , azokat is mikor, megtervezi az edzéseit stb nyilván neki más célja is van mint neked.
    Ha komolyabb célja van ezzel az embernek akkor számolni kell mert ha nem számolsz nem tudod hol vagy és merre tartasz, nincs kiindulási pont.

Én ezt meg is értem, ha valaki így áll hozzá, mindenki eltudja dönteni saját maga.

b4zsi- Ha neki úgy könnyebb akkor miért ne, saját pénzét költi. Azzal magában sokat nem ér ha adminisztrál de belőle a konzekvenciát nem tudja levonni (és az átlag terembe járó nem fogja tudni,mert nem olyan egyszerű az ha komolyabban gondolja). Amúgy engem egyáltalán nem érdekel ki mit csinál, lemegyek a terembe, füles be és csinálom a magam dolgát, nem beszélgetni meg másokat figyelni megyek le.

Gsx-rr Olimpikonoknál olyan gárda is ott van mögöttük, akik értik a dolgukat általában. Így nekik csak be kell tartani az instrukciókat.

Új hozzászólás Aktív témák