- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
GALARDO
addikt
-
-
Totheground
addikt
válasz
Cyberpunk #156121 üzenetére
Az tuti, de nem árt, ha bírod a hegymenetet. Bár gondolom neked nem okoz problémát.
Nálam tervbe van véve 1-2 éven belül, hogy elmegyek egy 2 hónapos sabbatical-ra, felvonatkozok északra és onnan biciklivel lemegyek a déli területekre, közben felfedezve a vidéket és látnivalókat. -
SÖ
addikt
-
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #155972 üzenetére
"Mert ugye az a lényeg, hogy xy mit gondol, vagy minek lát. "
Sajnos igen ha aktív társadalmi életét élsz. Ezt hívják középszerű közhelyesnek. Viszont lehetsz egyéni is ha azt a jó ízlés határain belül teszed. Viszont a határokat mindig az aktuális trend határozza meg. Ez benne a paradox. Sosem gondoltam volna, hogy egy kötelező 20 Ft -os vászon tornacipő egyszer 30-40 ezer Ft-t fog érni. Ha tudtam volna nem dobtam volna ki
Szaki.
Hát igen ez egy életérzés független az Apple -től. Tovább megyek, jobs távol keleti kiruccanásaiból származik. Ázsia másik arca.
-
-
Totheground
addikt
válasz
Cyberpunk #155760 üzenetére
Azt a delfines cuccot mar egy ideje nem csinaljak (egyreszt az orszag 99%-a ellenezte, masreszt meg a torvenyeket is modositottak, hogy ellehetetlenedjen). Egyebkent erdekes, hogy ez mindig a Japanoknal kerul elo, pedig a Danok is csinaljak (a mai napig).
Azt viszont nem latom, hogy a balnahussal (mertekkel) mi olyan nagy problema, AMIG nem veszelyeztetett balnakrol van szo. Azt persze gatolni kell, de a teljes titlas olyan cetekre, amikbol sok van, csak az emberek "olyan aranyos" hozzaallasa miatt van. Disznot milliard szamra eszunk (pedig inteligensebb, mint a cetek), a vadaszatot is teljesen elfogadja a nagy tobbseg, szoval ez nem log annyira ki a sorbol, mint amennyire az ecoterroristak (lasd Sea Shepaprd) beallitani probaljak.Egyebkent meg a kulturalis es torvenyi kulonbsegek miatt itt a legutolso utcai putriban is jot lehet ugy enni, hogy nem kell fertozestol tartani.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Cyberpunk #155655 üzenetére
Én is a Note8-ról akartalak kérdezni, de látom közben frissítettél.
Egyébként ha már lakás meg ezzel kapcsolatos dolgokról van szó, ismerősöm most találta ki, hogy kidobja a cirkót és elektromosra vált, ajánlotta nekem is, nektek mi a véleményetek az ADAX féle fűtőpanelekről?
-
SÖ
addikt
válasz
Cyberpunk #155516 üzenetére
Nem akartam írni de a Classic. Mai napig megvan és kihangosítva ennek vannak a legtisztább melyei. Olyan dolgokra odafigyeltek már 4 éve ezek az "idióták" hogy pl hanghívásnál 3 lépésben állíthatom a bejövő hívás hangszinét érthetőség vagy ízlés szerint. Én a mély tónust szerettem.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Cyberpunk #155497 üzenetére
Nekem az 5S mellett van egy Alcatel Pixi 3 (10), igazából időnként földhöz tudnám vágni a tabot..
Ez a méret kérdés is érdekes, van asztali gépem, van ugye a tablet, a dolgaim döntő részét mégis az iPhone-on intézem, legyen az munkaügyi e-mail, szerkesztés, tanulás, bármi. Viszont utód vásárlásakor mivel már úgy sem lehet kapni olyan méretet, ami ilyen kényelmesen elfér a zsebben, egykézzel kényelmesen használható és ilyen elegáns lenne, így már én is azt mondom, hogy ha már úgyse lehet kényelmesen használni, akkor viszont már legyen tényleg nagy.
Azt látom sokan szemeznek itt a Samsung felé.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cyberpunk #155072 üzenetére
Azért nem lenyomozhatatlan. NAV bármelyik folyószámla forgalmát tudja figyelni, ha van rá engedélye fentebbről.
szekra: Szja tv. 58. §-a szerint:
(5) Ha a megszerzésre fordított összeg a (4) bekezdés rendelkezései szerint nem állapítható meg, akkor a bevétel 25 százaléka számít jövedelemnek.
Amelyet 16% Szja terhel. 76k fizettem be, hogy nyugodtan aludjak.
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Cyberpunk #154894 üzenetére
Végre nálam is visszajött az (új) SE, mind szoftverileg, mind méretileg százszor kényelmesebb, mint a xiaoakármi amit használtam eddig. Ez a bajom amúgy S8-cal, hogy akárhányszor ránézek elámulok mennyire szép, de tuti utálnám használni.
Egyelőre maradok ennél, aztán később kiderül. Most újra van egy év garim úgyis. Amúgy nekem is 64-es az SE, és szabadon van kb. 45 giga, de ennek ellenére nem vennék 16-ost, se 32-est.
-
GALARDO
addikt
válasz
Cyberpunk #154840 üzenetére
Kapcsoljuk a stúdiót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!