Hirdetés
Aktív témák
-
sly54
tag
Szia mindenkinek! Az lenne a kérdésem,hogy i4-re kaptam egy üzenetet amit csak a zárolt kijelzőn tudtam elolvasni.Amikor feloldottam a zárat/csuszka elhúz/már sehol nincs az üzenet,ez hogy lehetséges?Köszi a válaszokat
-
sly54
tag
válasz sirarcheer #1667 üzenetére
Mindenhol néztem,sehol nincs
-
sly54
tag
válasz vadászcsiga #1769 üzenetére
Nem,ez egy kintről jövő üzenet.100%
-
sly54
tag
válasz rolcsibácsi #3726 üzenetére
myLanguage,ingyenes a store-ban
-
sly54
tag
Szia mindenkinek! Kérnék egy kis segítséget.Van egy i4-em,szerettem volna feltenni egy játékot(biliárd).A művelet a betöltés fázisában megállt,ettől kezdve semmit nem tudok a programmal kezdeni,se az itunes szinkron,se a restore nem segít,letörölni sem tudom se az itunes-el se magán a telón. A telón minden legális. i4 4.3.5,mit ronthattam el? Előre is köszi a segítséget.Wifi nincs a közelben.
-
sly54
tag
válasz vadászcsiga #8178 üzenetére
Úgy is próbáltam,nem megy,valszeg vmi gond lehet a progival,hiába appstore-os.De már legalább le tudtam szedni,nem merem ujrarakni
-
sly54
tag
Szia Mindenkinek.Az lenne a kérdésem,hogy miért van az,hogy a 20 Mb feletti appokat csak wifin tudom feltenni az i4-re.A gépi szinkron(itunes)sem segít.Teljesen legális minden,előre is köszi a válaszokat
-
sly54
tag
Sziasztok! Lehet egyszerű a kérdés de nekem nem sikerül az itunes-t /legújabb/ magyarul beállítani,ehhez kérnék segítséget.Köszönöm
-
sly54
tag
Sziasztok! Csak nekem új ios5-nél az Assistive Touch?Sztem jó
-
sly54
tag
Sziasztok!Tudom nem ide való,de a prohardveren most nincs senki.Megvettem életem első MacBookját,most ismerkedem vele,és gőzöm sincs,hogy kell kukacot ütni?Tudom most röhögtök de én majd megőrülök,igyekszem ezzel kapcs.nem itt kérdezni.Bocs a hülye kérdésért és köszi a válaszokat
-
sly54
tag
válasz vadászcsiga #30194 üzenetére
Vettél egy zeneszámot havi 300 ért,ami akkor szól ha vki felhív és a hívó fél ezt a zenét halja csengés helyett
-
sly54
tag
válasz vadászcsiga #30406 üzenetére
Szia én voltam,a1430-on tudod lemondani,de ha még nem aktiválódott akkor nincs gond megmarad sim alkalmazásnak mint pl.a parkolás stb.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest