Aktív témák
-
megema
őstag
válasz
kecskesadam #23115 üzenetére
Akad egy pár, de 3GS-en nem vészesek.
Nézzük csak sorban:
- Safariban néha laggol a gépelés, és előfordul, hogy összeomlik az app. Utána viszont 5.0.1-en még a félbehagyott hozzászólást is visszatölti. Arra nem esküdnék meg, hogy 5.0-án is visszahozza-e a hozzászólást. Szerintem nem. Ha nem zárod be a felesleges appokat, akkor gyakran újratölti a megnyitva hagyott lapokat.
- Értesítések sorrendje megváltoztatás után visszaáll az előző állapotába, de reboot után megjavul, változtatható. Úgy néz ki 5.0.1-en javították, de frissítés óta nem nagyon piszkáltam.
- Ha lockscreenen kapsz értesítést, akkor a slide az értesítést küldő programot nyitja meg, pedig erre az alkalmazás - értesítés szövege melletti - kis ikonja szolgálna. Ez állandó jellegű, de ha megnyomod a sleep gombot, utána már visszaáll a slide normál funkciója.Ha nem tévedek, 3GS-en nincs több probléma. A többi gond i4-en és i4S-en jelentkezett (pl. gyors merülés, akadozó coverflow), de ott se mindenkinél.
4.3.3-on nekem olyan volt, hogy néha nehezen tudtam felvenni a hívást, mert a slide nem reagált pár másodpercig. Ez egyszer már előfordult 5.0-ám is, de nem nagyon hallottam róla mástól. Amúgy az állandó lassúságán kívül nem volt gond a 4.3.3-mal. De az épp elég volt. Memóriafogyás (lapok újratöltése Safariban) is kevésbé jelentkezett.
[ Szerkesztve ]
-
Stiegliz
tag
válasz
kecskesadam #22699 üzenetére
jb nincs , de ahol olvasgattam, ott mindenki dicserte az ios5 öt 3gs-re.
Aktív témák
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)