Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
spuros
őstag
Sziasztok
iPhone 4-hez van ilyesmi power widget..? Nekem androidhoz tiszta sor.. Egy ismerősömnek kéne... Ha igen akkor hogyan lehet elővarázsolni vagy letölteni?
Köszönöm...
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #6150 üzenetére
Értem, köszi! Nekem csak az lenne fontos, hogy ne kelljen átalakítani a fájlokat.
Érdemes megvárni az i5-t? Gondolom sokkal drágább lesz, mint most az i4. Nagyon drágán nem szeretnék venni iphone-t. Az ios5 simán fog futni az iphone 4-en vagy lehet számítani, hogy belaggol vagy ilyesmi?
-
Kasya
nagyúr
Sziasztok!
Visszaolvasva, ha jól láttam, ország/régió szerint kell regisztrálni a "marketbe". Én Hollandiában venném a telefont. Van valami jelentősége tartalom szempontjából a megadott országnak, vagy csak a nyelvi beállítások miatt kell megadni?
-
keIdor
titán
válasz DanielK #6153 üzenetére
Neked kell eldönteni, azt pletykálják egyébként, hogy nem kapja meg az új iPhone az Apple A5 procit melegedési problémák miatt. Nem akarnak Galaxy S II féle melegedést, megjegyzem nagyon helyes. Szóval nem biztos, hogy olyan nagy durranás lesz a következő, másrészt meg szerintem megközelíti majd a 200k-t a telefon... (itthon)
Szerk.: Azt írják itt többen is, hogy az iOS5 még 3GS-en is gyors, akkor az i4 könnyen viszi majd, semmi lag nem lesz szerintem.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
fazr
senior tag
megnéztem régi árakat Vodafone-nál és T-Mobile-nál, megjelenéskor kb ugyan annyiba került az iPhone 4 mint most, szóval szerintem az iPhone 4 ára csökken 3GS szintre és az új pedig átveszi az 4-es helyét az árlistában
így logikus és ebben az esetben ha tud várni, akkor anyagilag ugyan ott lesz mint ha most venne egy 4-est, de egy (remélhetőleg) jobb telefon lesz a birtokában
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz #35104512 #6159 üzenetére
Dehogynem, mindennek van amortizációja, csak maximum egyes típusoknál lassabb, de az i4 sem fogja elkerülni. Ettől függetlenül a megjelenése óta szerintem nincs hasonló telefon, ami így 'tartaná az árát'.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
törölt tag
válasz runner 125 #6161 üzenetére
Nyilván nem azt mondtam én sem, hogy mindig annyi lesz az ára amennyi, hanem azt, hogy az új megjelenésével nem fog drasztikusan csökkenni. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Mihez képest? Jah...Mert sok a kétes beszerzésű ill. előfizus telefon? Ezt elfelejtetted beleszámolni, hogy használt iPhone vétellel kockáztat legtöbbet a júzer.
Persze hogy lent vannak az árak. Nem bíznak ill. egyre kevébé bíznak az emberek abban, hogy nem járnak pórul.
Tehát nem az i5 miatt van az esés (ami nem most kezdődött, hanem 2-3 hónapja), mert még odébb van a magyarországi megjelenés, hanem sokkal inkább azért amit feljebb írtam. Rizikós másodkézből iPhone-t venni, de ha esetleg van 1-1 tuti vétel, megnyugtatlak, az bőven piaci ár felett fog elkelni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
Használ valaki olyan appot, ami jelzi, hogy a kiválasztott sorozataid mikor s hol kerülnek adásba? Én a TV Schedules-t használom, de a litebe csak 3-at enged betenni. Megvenném a teljes programot is, de ha van valakinek bevált és ingyenes ilyen jellegű app ötlete, feleslegesen nem fizetek
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
máyköl
veterán
A legtöbb használt I4 az külföldön vásárolt gyári független, vagy külföldi hálózatfüggő. Ugye ezek letilthatatlanak, magyar Vodafone szintén nem tilt. Tehát csak a T -nél van ilyen rizikó, abból meg elég kevés van a piacon, és nem csak annak ment le az ára.
Ha meg valaki használt T -set vesz, jól meg kell vizsgálnia az eladót, adás-vételit írni, elkérni egy lakcímkártyát és kész. Ha odaadja az illető a lakcím kártyáját, akkor biztos abban, hogy nem lesz letiltva, és nagy baj nem lehet. Ha meg letiltják... -
sual
csendes tag
-
zack
nagyúr
Na persze. Ez a te aspektusod, ami nem mellesleg óriási hülyeség. Szted mindegy hogy magyar garis vagy nem? Eleve októbertől árulják tehát minden i4 garis még. Ezek a külföldi példányok már eleve buknak árban a hazaiakhoz képest a gari miatt, mivel csak a szolgáltatósnál működik a "refurbished" metódus.
A többi "okosságot" meg kijelentést támaszd alá, mert az hogy a Voda nem tilt égbekiáltó faszság.
A másik, hogy könnyű megmondondó embernek lenned, hogy ezt meg azt kell csinálni előfizusnál, de az igazság az, hogy ezek csak formaságok. Szted ha írsz papírt, meg minden óvintézkedést megteszel biztos lehetsz abban hogy nem tiltják?? Ekkora "bullshit"-et már rég hallottam. Nekem van lakcím kártyám, de nem a bejelentett lakcímemen tartózkodom, mi több, ott nem is vagyok elérhető. Tehát ha át akarnék vágni bárkit is, megtehetném bármikor. Na? Elmész a rendőrségre? Évek kérdése, és lesz belőle ítélet, addig meg fizetheted a perrel kapcsolatos költségeket. Egy jó ügyvéd meg nem elég hogy elhúzza, hanem még be is bizonyítja, hogy nem volt szándékos csalás, mi több az ügyfelének megszünt a bevételi forrása, és ezért nem tudta fizetni az előfizut.
Ennyit abból hogy írtad: "baj nem lehet".Ennyire könnyelműen ne fogalmazz, mert sokan szentírásnak veszik az itt elhangzottakat. És mivel az állításaid nem fedik a valóságot, így félrevezetsz mindenkit, aki esetleg szolgáltatós "olcsó" i4-ben gondolkodik.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
máyköl
veterán
Nem vagyunk egyformák.
Én nem vennék szolgáltatónál I4 -et, inkább megveszem fele annyiért használtan. Te fizetsz inkább 2x annyit, és megveszed a szolgáltatónál."A többi "okosságot" meg kijelentést támaszd alá, mert az hogy a Voda nem tilt égbekiáltó faszság."
Miért? Tilt?"Szted ha írsz papírt, meg minden óvintézkedést megteszel biztos lehetsz abban hogy nem tiltják??"
Nem, ezt egy szóval nem mondtam. Annyit mondtam, hogy meg lehet tenni pár dolgot, amivel biztonságosabb venni egy iPhone 4 -et. Lehet, hogy letiltják, de akkor nem ott ülsz egy letiltott I4 -el, és nézel ki a fejedből, hanem van papírod az illetőről, tudod a telefonszámát, lakcímét, nevét, stb. Ha odaadja valaki a személyijét és a lakcímkártyáját, hogy ráírd a papírodra, akkor szerintem tudja ő is, hogy nem fogják letiltani, és nem fél attól, hogy letiltják, és megkeresed, mert biztos a dolgában, elvégre ezért adta meg a személyes adatait. Az meg, hogy neked kamu lakcímkártyád van, az nem az én dolgom, ne magadból indulj ki.Az egy mellékes kérdés, hogy a rendőrségre mész -e, vagy más úton próbálod a pénzed visszaszerezni, és valószínűleg nem a rendőrségnél várnék hónapokat míg történik valami.
Szerintem egy használt cucc vételénél az illetőről elég könnyen le lehet venni a dolgokat. Ha látom, hogy korrekt, és odaadja a személyijét, a lakcímkártyáját, hogy írjam le az adatait, akkor nem gondolkoznék a vételén, és nem a szolgáltatónál venném meg sokkal drágábban.Én 90 -ért vettem az I4 -em egy ismerősömtől, nyilván nem írtam vele papírt, mert napi szinten találkozunk. És tudom, hogy nem lesz letiltva, mert a voda nem tilt, és ő fizetni fogja a részleteket tutira.
Lehet, hogy ennyire rossz tapasztalatod van a használt termékek vételénél, nekem még sosem volt problémám letiltás dologgal, pedig sosem írok papírt, bár ha fura lenne a fickó, biztos megíratnám az adás-vételit.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Igen, tilt. Régebben nem tiltott, csak ahogy a bunkó pénzéhes parasztok elkezdték ezt kihasználni (megvették potom pénzért a telefonokat jó nagy előfizetési dijjal, majd eladták a telefont és nem fizették a számlát), szépen elkezdte a tiltásokat (nagyon helyes, remélem, 8 napon belül NEM gyógyuló sérüléseket szenvednek az ilyen eladók, ha vevő esetleg mégis megtalálják őket ).
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
keIdor
titán
válasz vadászcsiga #6164 üzenetére
Igen, ezért írtam, hogy neki kell eldöntenie, hogy megvárja-e vagy sem.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
máyköl
veterán
-
runner 125
nagyúr
Az elsőnél gyakorlatilag az összes olyan opció megvan, amiért én soha nem venném meg.
- Semmi papír
- Meglehet, h lopott
- Beszámított, magyarán ő egy fikarcnyit sem kezeskedik azért, h akár holnaptól már csak papírnehezéknek tudod használni.100 szónak is 1 vége, ekkora értékű készüléket, én csak nagyon jó ismerőstől / baráttól vennék kéz alól, vagy megvenni előfizura valahol. Iszonyú nagy divat lett az előfizetősdis készülékeken nyerészkedni...
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
zack
nagyúr
"Én nem vennék szolgáltatónál I4 -et, inkább megveszem fele annyiért használtan. Te fizetsz inkább 2x annyit, és megveszed a szolgáltatónál"
Igen. Nem vagyunk egyformák, és ez így van jól. De azért megkérdezném hogy az én 113k vett i4 32Gb telómat, hol veszed meg használtam fél áron (56,5k)? Ha most esetleg el akarnám adni, még mindig kereshetnék rajta bőven, a vételárához képest.
Megint ferdítesz, csak nem értem miért.
"Én 90 -ért vettem az I4 -em egy ismerősömtől" ez nem szolgáltatós fél ár."Miért? Tilt?"
Erre visszakérdezel? Az előbb még kijelentőmódban állítottad, hogy nem tilt..
"Ha odaadja valaki a személyijét és a lakcímkártyáját, hogy ráírd a papírodra, akkor szerintem tudja ő is, hogy nem fogják letiltani, és nem fél attól, hogy letiltják, és megkeresed, mert biztos a dolgában, elvégre ezért adta meg a személyes adatait. Az meg, hogy neked kamu lakcímkártyád van, az nem az én dolgom, ne magadból indulj ki"
Hol állítottam, hogy kamu a lakcímkártyám? Sztem sehol. Az már el sem képzelhető szerinted, hogy valaki elköltözik, és nem akar órákat sorban állni az új okmányokért amiért még fizetni is kell? Aki át akar vágni, oka van rá hogy miért teszi. A Lakcím kártya meg ebben nem fogja visszatartani, ha megtalálja a vevő ha nem.
Mit érsz egy működésképtelen i4-el, meg egy lakcímkártyával ha nem tudsz telefonálni és vehetsz másik telót? Nekem próbálod elmagyarázni, aki hetente többször dolgozik éjszakai szórakozóhelyeken, hogy van nem hivatalos út is? Jah..Van. Aztán ha rádhívják a rendőröket, ne adj isten komoly sérüléseket is okoztál, mindjárt ott a priusz és a felfüggesztett börtön. Erkölcsi nyema, normális meló találnod kizárt. Hatalmas okosság 100k körüli összeg miatt. És még ott van a "ha" megtalálod, mert lehet el se jutsz hozzá, mert mondjuk nincs túl közel hozzád, meg aztán nem akarsz sátrat verni napokig hogy vagy felbukkan, vagy nem."Lehet, hogy ennyire rossz tapasztalatod van a használt termékek vételénél, nekem még sosem volt problémám letiltás dologgal, pedig sosem írok papírt, bár ha fura lenne a fickó, biztos megíratnám az adás-vételit."
Fiatal vagy és tapsztalatlan a mellett hogy jóhiszemű is. Aki nem akar, csak az nem fog átverni. Szajkózod a saját magad által felállított hülyeséget, és szerencsés lehetsz, hogy még nem futottál bele olyan eladóba, aki átver.
Egy nagy különbség azért van köztünk. Te vettél használtan i4-et, én sosem vettem volna, inkább akkor lemondok az iPhone életérzésről, vagy legrosszabb esetben beszerzem a külföldi függetlent. Nem azért mert sznobság, hanem mert ismerem az embereket, és kellően gyanakvó vagyok, és óvatosan kezelem őket a megfelelő távolságtartással Ez a munkám.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
jilian
addikt
Nem hiszem el, ezért nyálaztam végig a topikot?
Ez fogadjon a végén?
Ezek után , hogy merjek belevágni egy vásárlásba?
Mondjuk egy ilyenbe?
És még sorolhatnám... Elbátorítottatok nagyon. -
keIdor
titán
-
máyköl
veterán
Az elsőnek nincsenek papírjai, igen. De elég korrekt srác, vettem már tőle iPhone -t.
Majd ha fejbe lövöd magad videózd le.
-
runner 125
nagyúr
"Beszámított telefonról van szó."
..ilyen esetben qrván mind1, h korrekt-e vagy sem. Gondolom nepper, ő leveszi a lóvéját róla, aztán pont leszarja, ha két hónap múlva letiltják. Szerinted visszaadja a pénzed?! Nem.
-
máyköl
veterán
válasz runner 125 #6185 üzenetére
Ez igaz. Azért én sem ezt az iPhone -t venném meg, ha most vennék. De pl. amit superman hirdet, az már elég korrektnek tűnik.
"Szerinted visszaadja a pénzed?" Mikor vettem tőle egy iPhone -t, volt vele egy apró gond, de tényleg lényegtelen volt, és egyből mondta, hogy ha kell, házhoz jön, és visszafizeti a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Over The Air akkumulátor töltés, mikor lesz már ilyen? Szépen merül a 3GS-em beta4-el... kevesebb, mint másfél nap, pedig alig csináltam valamit.
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
vadászcsiga
félisten
A használt telefon vétele mindig is rizikós talaj volt és lesz is. Miért vagy ezen kiakadva.
Magánszemély vagyok , nem iPhoneok
kereskedésével foglalkozok, illetve nem
vagyok függetlenítésben jártas .Lefordítva ez ennyit jelent:
Vállalkozó vagyok,
iPhoneok kereskedésével foglalkozok, illetve félkézzel, becsukott szemmel, háttal kifüggetlenítem bármikor. -
jilian
addikt
válasz vadászcsiga #6188 üzenetére
Hát ha nem is kiakadva vagyok....csak szomorú.
+60-et meg nincs kedvem kiadni egy "bontatlanért"
ráadásul meg a nyakunkon a köv. generáció...akkor inkább már az.
Mekkora bukta lenne 160-ért megvennem, és kijönne az 'picivel' többért.. -
runner 125
nagyúr
..félre ne értsen senki, azt vallom én is, h nem a "PH rang" teszi az embert, viszont az eladásoknál szerintem van haszna. Szal', egy régi tagtól jóval bátrabban vennék i4-et, mint egy 30 napja regelt újonctól, nulla referenciával.
-
vadászcsiga
félisten
És a 95 nem lenne bukta? Ebben sajnos senki nem tud tanácsot adni, neked kell eldönteni mekkora rizikót vállalsz. Én is vettem már vaterán újnak mondott Nikon DSLRt amiben szerencsém volt azóta is használom, meg vettem már mást is amiben nem. Zsákba macska.
runner 125
Hol lehet utánanézni az eladónak mert pl. a jilian által linkelt hirdetés feladójánál csak azt látom hogy mennyi hirdetése volt semmi tőbbet. Ez mennyire megnyugtató, nekem semennyire.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz vadászcsiga #6191 üzenetére
Fáradt gőzben van a "Kivel érdemes üzletelni?" c. topik.
Itt van pl. a régi és az új topik. Itt rá tudsz keresni, h kik adták, itt meg a piros és fekete pontok vannak összesítve."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
neckband666
csendes tag
sziasztok!
van egy iphone 3gs 32gb-m 4.1 iOS 05.14.02BB-vel.
shsh csak a 4.1 ről van mentve ..
Ami a lényeg: segítséget szeretnék kérni hogy hogyan tudom downgradelni (vhogy vissza a régi bb-re ami 3.1.3-n volt vagy 4.0.1)
Maga a lépéseket megtudom csinálni csak arra kellene segítség h h és mivel kell.
Üdv és elnézést ha ezért egy hirdetést feladtam! RESPECT!Köszönöm előre is!
-
jilian
addikt
válasz runner 125 #6190 üzenetére
"PH rang" szerintem se mérvadó...én is adtam már el jó cuccokat , jó áron mégsem kaptam red punkt-ot.
kb, két hete tudtam meg én is, h van ilyen is..pfffde most tegyük fel, megvenném...és mi van ha tényleg letiltja a "T" mert az illető beintett....
kuka lenne a 100 rongyom? Ku*vára nem lenne nekem ehhez időm, h futkossak a telcsim után...vadászcsiga
a 160-hoz a 95 sztem nem lenne bukta, ha tényleg tutkó lenne a teló[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz runner 125 #6192 üzenetére
Na akkor PH megbízhatóság alapján Jilian-nak üzenem hogy a belinkelt iphone feladójának 43 apróhirdetéséből 0 ember adott valamilyen értékelést. Ez annyit jelent hogy a biznisz nem túl biztonságos. Nekem legalábbis ez jött le.
Jilian
Most magadat nyugtatod? Lehet hogy tuti az üzlet szerintem vedd meg![ Szerkesztve ]
-
jilian
addikt
válasz vadászcsiga #6195 üzenetére
de viszont 317 napja van itt...és mi van ha az a 43 hirdetésből egyik sem tudta, h lehet pontozni?
mennyi ilyen lehet még...szerk.:
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Amúgy annyit erről a még előfizus iPhone vételről, hogy egy normál adás-vételivel (nekem van, direkt iPhone-hoz, ha kell valakinek, jelezze) bementek a szolgáltatóhoz, és szépen elmondjátok mi a szándék, akkor ők is rögzítik az új előfizetőt.
Ha meg háló függetlenként hirdeti, nyomni kell egy restore-t majd checkolni megy-e sim karival.
Dominósat törlesztőre nem tudom lehet-e venni, még ez lehet a necces, ha van ilyen opció.
El kell kérni a papírokat, azon ott van az IMEI, majd a mobilon is megnézni, hogy egyezik-e.
Használt telónál fel kell hívni valakit, sms-t küldés-fogadás, kijelzőt meg kell sokszor nyomkodni, wifi szörfözést kipróbálni, teljesen fehéret rávinni a kijelzőre így előjön a pixel hiba, én még játékot is elindítanék, headsettel kipróbálni a zenét, mikrofont.
Az adás-vétel nem bizalmi alapon működik, hanem neked kell kipróbálnod a mobilt, hogy tényleg azért fizetsz-e amit elvársz, tanukkal megírni a szerződést.
Külföldről meg ebay-ről kell rendelni, ott van az értékelés, vagy ismerőssel hozatni. Vakon meg itthonról nem szabad venni, ha már iPhone, meg annyira kell egy használtan, legalább élőben kell megnézni. Az azért jó, hogy itt gyakran kérnek tanácsot, nem csak úgy vakon bele.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
plus44
veterán
örülj hogy addig megy. Nekem Folyamatos Wifi-vel meg GPS-szel megy egy napot, és ebből használattól függően megvan ugye a 22-23-24óra készenlét és 4-8-12 óra aktív használat (egyértelműen a 4ben volt sok játék, és egyre kevesebbel ment fel az idő)
“This is where the road crashed into the ocean...”
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest