Hirdetés
Aktív témák
-
-
veterán
válasz icecave #44651 üzenetére
De akkor hogy tudtam már megvenni az appokat? Mármint mind3 app letöltődött, és mivel benéztem a dolgot ezért furcsállom, mivel a webkártyámon kevesebb pénz volt mint az appok értéke. Holnap amikor már munkanap lesz érzékeli a rendszer hogy az appok értékét nemtudja levonni a számlámról és akkor kitörli a fiókomból az egyiket? Ezt nem nagyon értem igazából hogy fedezet híján hogy tudtam vásárolni.
(#44652) manchester85
Itt most nem a 2 euróról van szó mert azt tudom hogy levonja, és visszais olvastam. Pillanatnyilag azt nem értem hogy fedezet nélkül hogy tudtam vásárolni?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
manchester85
veterán
válasz jozsi252 #44653 üzenetére
Elvileg nem fogsz tudni addig újabb app-et leszedni, vagy belépni az accountodba, amíg nem rendezed a hátralékot. Erről értesülni fogsz, ne aggódj. Utalj a kártyára még, de mindenképp értesülni fogsz róla. Lehet, hogy még nem vonta le, ezért nem jelzett. Ha biztos vagy benne, hogy kevesebb volt rajta, akkor értesülni fogsz róla.
H4XOR!
Nem vonja le, csak zárolja. És nem hónap végén kapod vissza, hanem 1-2 hét. És nem csak első vásárlásnál, hanem minden új kártyamegadásnál. Ez lehet új eszköz is, vagy ha leveszed a kártya adatokat, aztán visszateszed.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
__H4X0R__
senior tag
válasz jozsi252 #44650 üzenetére
Ez természetes. az első vásárlásnál az Apple többet von le, de azt a hónap végén visszakapod. Ez azért van, hogy lecsekkolják, h fizetőképes-e a bankkártyád.
Ha jol gondolom, igen, akkor a kártyádra terhelődik...szerk.: Ja már látom, írták előttem többen is.
[ Szerkesztve ]
www.kristofnagy.com
-
SÖ
addikt
Ha valaki szereti a zenét kötelező letölteni.
♩♬♪♫♮
Nagyon cool
Cool Guitar
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Jól gondolom, hogy linuxon felejtős az itunes?
-
bepe79
addikt
válasz DanielK #44658 üzenetére
Hát natívan biztos, alternatíva meg lehet linux alatt a wine v. winex, stb. csak picit érteni kell hozzá, meg nem biztos, hogy jól is fog működni. Azért ez elég gáz, hogy eddig gyakorlatilag a telefonjaik használata 2, azaz kettő platformhoz volt kötve. Legalábbis ez szerintem szégyen és gyalázat. iOS5-től már legalább lehet - ha minden igaz - over the air / on the fly is aktiválni, de ez nem mentség mindarra, hogy magasról szarnak azokra a felhasználókra, akik nem mac-et vagy win-t használnak (Linux, Unix, BSD, ChromeOS, BeOS, akármi).
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
SÖ
addikt
válasz bepe79 #44660 üzenetére
Lassan már az iTunes is egy önnáló OS. Annyi mindent tud, sokrétű, hogy most már nagy munka volna átírni más OS-re. Még Winen sem megy úgy mint OSX-en. Ráadásúl a többi OS-t használó nem potenciális vásárló réteg. Linuxos Maemot vesz.
Szerk. Ráadásul az Unix server OS-e, oda minek? Annak ellenére, hogy az iOS arra épül.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Ha már alternatíva itt van 10 is, de ezek nem csinálnak backup-ot, conact synket, stb.
-
bepe79
addikt
"de ezek nem csinálnak backup-ot, conact synket, stb."
Hát nyilván, mivel ugye a wine is emulálja a w32 környezetet, de ettől még nem ntfs-en fut, így hát hová is mentené az iTunes a backupjait ext3/ext4 v. jFs alatt. Lehet, hogy van rá valami megoldás, de kicsit nyakatekert, macerás ez az egész.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
veterán
válasz icecave #44654 üzenetére
Köszi a segítségeteket
Annyi lenne még a kérdésem hogy van-e valakinek infója arról hogy az i4 akkuja hány töltést bír ki?
Illetve normális-e az hogy állandoan bekapcsolt wifivel 3g-vel estére lemerül? Illetve azért napközben nyúzom zenehallgatàssal, netezéssel, telefonálással.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
DanielK
addikt
Valaki használ szálcsiszolt hátlapot? Nekem nagyon bejönnek és gondolkozom egyen. A kérdésem arra irányulna, hogy honnan érdemes minőségit venni és hogy mennyire ront az vételen esetleg?
-
Davey7
senior tag
Szerintetek van esely arra,hogy a kovetkezo telefont most nyaron mutatjak be ahogy eddig tettek a 4S elott? Vasarlasi strategia miatt kerdezem
-
-
Tibee86
nagyúr
Éjszaki kicsit érdekesen merült a telefonom. Eddig wifi, 3g kilőve, csak szimplán hálózaton volt, és kb 3-4%-ot merült egy éjszaka alatt. Gondoltam tegnap megnézem, hogy mindez repülő üzemmódban mennyit eszik.
Na és akkor most jön amit nem értek, kb 12% ment le kevesebb mint 8 óra alatt. Feltettem töltőre, feltöltött, majd 25 perc készenlét után, 0 perc használat után már csak 98%-on volt...(5.1 óta simán 20-30 perc böngészés után szokott leugrani 99%-ra)
Szóval most egy kicsit wtf van Lehet csak beragadt valami program, bár semmi olyat nem csináltam vele, amit eddig nem. Egyedül az angry birds space került fel rá tegnap, nem gondolnám, hogy az lenne a ludas. Na mindegy, volt egy újraindítás, reméljük visszaáll minden a régi kerékvágásbaDanielK: Tapasztalatom nincsen velük, csak olvasgattam róla, mert nekem is tetszenek, de azt olvastam, hogy sajnos ront a vételen igencsak. De persze ez lehet nem így van, csak ezt olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Tibee86 #44672 üzenetére
én semmit nem kapcsolok ki éjszakára és 1-5% között merül már egy éve, kétszer fordult elő, hogy beragadhatott valami, akkor lemerítette teljesen. Egyedül a bluetooth nincs bekapcsolva soha, de azt nappal sem használom semmire.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Solar_Wind
senior tag
Van egy "hülye" kérdésem. Ha új telóként állítjuk be a restore-nál a telefont, és visszaszinkeljük az alkalmazásokat, az in-app purchase-ek elvesznek, illetve az upgrade-ek?
-
Tibee86
nagyúr
válasz Solar_Wind #44674 üzenetére
Megmaradnak, csak a mentések vesznek el.
-
DanielK
addikt
válasz Tibee86 #44672 üzenetére
Én ilyet csak a vapor caseknél olvastam. Remélem a hátlapnál nincs ilyen, mert nyáron lejár a garancia és akkor tennék rá, mert az iPad hátlapja is nagyon tetszik.
(#44678) Tibee86: már csak azért is reménykedem benne, mert az antanna a körbefutó fém rész, és azt meg nem árnyékolja le.
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz vadászcsiga #44679 üzenetére
Akkor jó. És esetleg tudsz valami helyet, ahol minőségit lehet kapni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #44681 üzenetére
Még annyit hogy amikor levettem a hatlapot körtepumpával kifujtam, azt hittem teli lesz porral mert sokat hordom zsebben meg a melohelyem is olyan de semmi nem jött ki belőle gondolom ennyire jól zár, ez pozitívum.
-
Szecsy
aktív tag
A kameranal ha hosszan nyomom mi az a ae/af lock?
-
Aba86
csendes tag
Sziasztok!
Következő problémával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
Van egy 3gs-em, eddig minden probléma nélkül töltöttem utángyártott kábellel gépről is, és konnektorból is. Egyik nap kiírta, hogy "a töltés nem támogatott ezzel a kiegészítővel", azóta semmilyen módon nem tudom tölteni. Ma vettem egy teljesen új kábelt, ugyanez az üzenet.
Tudja esetleg valaki, hogy mi okozhatja ezt?Előre is köszi
-
Blaise
veterán
Végre jött frissítés az ingyenes T-s Navigonhoz
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #44690 üzenetére
Most volt verzióugrás, korábbi nagyobb frissítésre nem emlékszem, hogy lett volna
-
Ocarina
aktív tag
Láma kérdés:
Hogyan lehet lehet csak a zenéket törölni?Keelah se'lai | SEN: ZsomleHUN
-
zsolti093
tag
Találtam egy angol leírást, hogy hogyan lehet visszarakni a régi baseband-et iPhone 4-re 04.11.08-ról:
i have try one method but 80% success
itunes 10.2 download if you have 10.5 tha remove
tinny umbrella 5.0.09 download
download ipsw version . 4.3.5 or 4.3.3 any you need to downgrade
but make a costum firmware
use iREB-r4now iphone4 conect with pc now run tinny umbrela go advance set host from cydia then start tss server
your iphone4 put in dfu mode
and use ireb-r4
than open itune and select costum firmware 4.3.3 or any one
after complet your iphone in dfu mode
than you can use redsnow and select 4.3.3 and justboot and your iphone come normal mode but when you shutdown than again dfu mode
than you can jailbreak with redsnow
and after jailbreak again you use just boot tethred and your iphone come total normal mode and you can use
but every time if you restart your iphone than stuck in dfu mode
so any one can fix this problem maybe ?Ez működik? Megéri restore-olni, stb?
Segítsetek pls! Köszi!Apple iFan
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest