Hirdetés
Aktív témák
-
robrob007
tag
Szia!
Nekem Oleophobic van rajta és egyenlőre meg vagyok vele elégedve.
Az ikiegeszitok.hu-n vásároltam és a srác nagyon szépen fel is tette a boltban!
Én egyenlőre ajánlom.
Előtte Case-Mate volt, amit a Bounce tokhoz adtak, az is jó volt, bár az sokkal jobban gyűjtötte az ujjlenyomatokat. Az anti fingerprint-esről nem tudok nyilatkozni, állítólag nagyon rontja a kijelző szépségét. Az oleophobic-oson nem vettem ezt észre, nagyon szép a kijelző.Remélem, hogy tudtam segíteni:
Rob -
leroyclub
senior tag
Ez az opció mire jó: Beállítások-általános-hozzáférhetőség: LED-vill. a jelzésekhez
-
Kartács
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis HELP kellene!Az mitől lehet vagy miért, hogy ha (iPhone3Gs) updatelni akarok egy Appot akkor barátnőm accountját dobja fel és az ő jelszavát kell beírnom ugye.... ?
De ha új Appot töltök le akkor minden jó és az én Accommal megy minden...Logoutoltam már appstoreból a telefonon keresztűl és vissza de semmi...
i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
mondomén
őstag
válasz Kartács #44256 üzenetére
Nem is olyan rég volt róla szó itt fórumon. Nincs még hivatalos megoldás erre a hibára (illetve én nem tudok róla). Engem is szopat ezzel, nem tudok mást csinálni, gépen frissítek. Amúgy kivlov írt ide egy postot amiben leírja, hogy ő hogyan oldotta ezt meg (jailbreak kell hozzá).
Amúgy melyik ios van a telefonon?[ Szerkesztve ]
-
Kartács
aktív tag
válasz mondomén #44257 üzenetére
Legújabb és azóta csinálja csak amióta frissítettem... :/
És faszán le is nullázta a telefonom iTunesból valahogy kitörölte az előtte lementett Backupot szóval imádom ezt a mostani frissítést csak szívás...i7 13700K | ASUS ROG STRIX 4070 Ti OC | 32GB DDR4 | Corsair iCUE H150i Elite LCD WH | Corsair HX1000i | Corsair 5000D Airflow WH
-
mondomén
őstag
válasz Kartács #44258 üzenetére
Érdekes, szifonon nekem azt írták, hogy elvileg 5.1-ben javították ezt. Úgy látszik mégsem.
@leroyclub
Igen, több fiókot nem kezel valami jól a telefon. A furcsa az, hogy van akinek jól működik akár 4 fiókkal is. Viszont egyre többször kerül elő ez a bug itt fórumon is, jó lenn már egy fix rá. -
Ragnar95
félisten
válasz mondomén #44260 üzenetére
Nekem is kb 2-3 hete bugol az AppStore mobilon, mert az amerikai accountos appokat nem tudom frissíteni, mert beragad a másik email cím, pedig nekem még 5.0.1 van fent a telón...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
Én ezért használok egy accountot. A legelején volt még amerikai, de ahogy kijött a zenei rész is a magyar store-ra, azóta nem is használom. 1-2x hogy teszteljek valamit, ami nincs az itthonin, de ezenkívül semmire nem használom már.
(Zenét tölöttem már le itunes-ból az amerikai accal, de azok meg bármelyiken hallgathatóak, ráadásul már fent vannak a felhőben.) -
mondomén
őstag
válasz Ragnar95 #44261 üzenetére
Üdv a klubban. Nekem is az amcsi nem megy, updatenél folyton a magyar mail címem dobja fel. Amúgy itt szoktam nézelődni, hátha bedobja valaki a megoldást. Fussátok azért át, lehet elmentem mellette.
ui.: Én annyi fizetős appot szedtem le ingyen az usa fiókommal, hogy nem vagyok hajlandó beáldozni.
[ Szerkesztve ]
-
fufinorbi
tag
nem tudja valaki, hogy Ipad 2 wifi-n is van e GPS??
-
fufinorbi
tag
kösz...........egy kicsit elbizonytalanodtam.
üdv: Norbert
-
fufinorbi
tag
vagyis csak a 3g-s ben van. ugye?
-
fufinorbi
tag
ezt én sem??
-
fufinorbi
tag
aha.....és a 3g-seknél a meüben van valami GPS bekapcsoló hely??
-
fufinorbi
tag
de a helymeghatározás wifi nélkül nem megy .
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz fufinorbi #44275 üzenetére
A csak wifi-s modellekben nem,de a 3G-sekben igen, mivel azokban van GPS vevő...
DanielK: én is azt hittem eleinte az iTouchomról,h van benne GPS vevő, mivel wifivel bemért,de aztán elmondták,h nem úgy van az és tényleg elég pontatlan volt a wifis helymeghatározás, az itthon készített képeket kb 20-30m eltéréssel pozícionálta, pedig 10m különbség se volt akészítésük helyei között...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
fufinorbi
tag
úgy tervezik még 2 nap és kijön az Ipad 3! ( Magyarországon)
[ Szerkesztve ]
-
-
Totheground
addikt
Egy appot frissíteni is azzal az iTunes accall lehet, amelyikkel telepítve lett. Ez szerintem feature, nem bug. Mondjuk zavaró, hogy akkor be is jelentkezik a másikra és át dob a megfelelő storeba, de ez van.
Ha félreértettem, sorry.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
fufinorbi
tag
akkor tény.........
-
Csabee.
nagyúr
Exchangenel ha bevan allitva hogy korlatlanul szinkronizaljon, akkor miert nem ugy szinkronizal hogy csak par hettel visszamenoleg szedi le a leveleket.?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #44281 üzenetére
Félreértetted.
A probléma az, hogy megjegyzi az Apple ID-t és ha átjelentkezel másik ID-ra, akkor is a megjegyzett-el akarja frissíteni a nem azzal megvásárolt appokat is, amiket ugye nem lehet, mivel nem azzal az ID-val vetted meg őket...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
fufinorbi
tag
but, I say!
[ Szerkesztve ]
-
kiszu
senior tag
Érdemes letőlteni a ContactsXL 4+Facebook programot.
Nagyon profi contact kezelő,rentgeteg funkcióval. Igazán profi alkalmazás!
Ma ingyenes az Appstoreban. -
leroyclub
senior tag
Instagram nálatok is lassú? Nekem fel sem akarja tölteni a legutolso képem. Végig megy a csík, de utána kiirja hogy failed. Populart sem hozza be :/
[ Szerkesztve ]
-
eszgé100
őstag
válasz icecave #44276 üzenetére
wifi-s modellben mi értelme van kikapcsolni a wifi-t? a gps-t amúgy meg lehet osztani, pl amikor i4-ről szóróm a netet. régen voltak külön BT-s gps vevők, azok jók hozzá?
ittakary: és BT sincs a wifis modellekben, hogy BT-s gps vevővel lehessen használni?
[ Szerkesztve ]
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest