Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #37457 üzenetére
Nekem kifejezetten bejön, képen nekem sem tetszett, sőt, nem csak a varrás, a minta sem. Élőben viszont egyből azt mondtam, hogy megveszem. A lyuk még egy dolog miatt jó: akár tokban is rá lehet tenni a töltődre, dokkra (bár értelme nulla, de ha valaki nem akarja csak azért kivenni a tokból, akkor megteheti).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
tajati
aktív tag
Osx en hovan menti az itunes a beckup fájlt?
-
eszgé100
őstag
tegnap téma volt az indamail-es mail beállítás.
adott egy i4 és egy 4s egy-egy indamail-es címmel.
mindkét telón ugyanúgy állítottam be mindent - értelemszerűen az egyedi azonosítókon kívül -, mégis marad t egy kis probléma.
szóval a gmail-esről mindegyikre tudok küldeni, és mindegyikről tudok fogadni is, viszont a maradék kettő közül csak az egyik működik megfelelően, a másik csak a gmail-re tud küldeni, az indamail-re nem. valaki tudna segíteni ebben, hogy ez miért lehet?"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #37464 üzenetére
Általában bumperben, az volt a szívás eddig,hogy a Sennheiser cx500 jack dugójának műanyag része vastagabb volt a bumper kivágásához képest, így nem tudtam beledugni. Most vettem egy Xears TD4-et, ennek vékony a műanyag része, így bele tudom dugni úgy is, hogy rajta a telefonon a bumper. aztán, ha meg épp olyanom van, akkor kopaszon, csak a bőrtokban.
Egyébként megint rendeltem párat a TVC oldaláról (csak most reggel óta nem jön be az oldal), de azt csak kíváncsiságból, de úgy vagyok vele,hogy 1-2 dolláros tokoról lévén szó, belefér egy kis kísérletezgetés, ahogy eddig. Főleg, hogy az előzőket is onnan rendeltem, és az árukhoz képest simán hozzák a több ezer forintos tokok minőségét.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
bepe79
addikt
Apple iPad vs. elmeroggyant idióta...: [link]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepe79
addikt
válasz icecave #37465 üzenetére
Én a Griffin Survivor tokért nem sajnálom a pénzt (pedig irtózatosan drága volt, már-már csillagászati ár (11.9K az iStyle Mammutban)), mert ez tényleg teszi a dolgát, és tényleg megvédi a telefont. Igaz, hogy nem szép vele, de szerintem egyetlen tokkal sem szép a telefon, és akkor meg már úgyis mindegy. Még a Nissan öngyógyító tokjára leszek majd kíváncsi, ha az megjelenik, abból is biztos, hogy veszek egyet!
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
LaptopSystem
őstag
Sziasztok!
nekem még mindig nem világos hogy amit áthúzok számítógépről zenét a telefonra azt hogy tudom beállítani csengő hangként?Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
vadászcsiga
félisten
-
LaptopSystem
őstag
vettem egy ilyet de nagyon bumszli lett tőle a telefon
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
irgum
addikt
válasz samgar #37468 üzenetére
Nekem is vaporom van, nekem nagyon tetszik rajta. Az egyetlen gond, hogy navigációra alkalmatlan lesz a készülék ha rajta van, nem talál gps jelet. Le kellett vennem, mert mindennapos nálam a navigáció használata. Az enyém szerintem utángyártott mert 11 lepedőért szereztem be.
-
LaptopSystem
őstag
válasz vadászcsiga #37470 üzenetére
az igen azt hittem egyszerűbb
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
nakerma
tag
-
Criton
veterán
-
andew
tag
na megvan a 3Gs 32GB fehér
minden jó viszont az eladó adott egy baromi kemény tokot hozzá amit amikor tettem fel benttmaradt az ujjam és a krómkeret "megfogta" a körmömet ami szépen kihúzta a telefonból.
azaz a némítógombnál lehet látni egy nagyon pici rést. gondolom szétpattant ?!
hogy lehet ezt visszatenni? alul ki kell csavarni a 2kis csavart és szétszedni?
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
őstag
-
Criton
veterán
válasz KonzolKartel #37480 üzenetére
több ismerősöm is ezen keresztül rak fel képeket a facebookra, és elég szép képeket
Akkor kipróbálom én is -
andew
tag
válasz KonzolKartel #37480 üzenetére
ez a baj. nem tudom összenyomni.
mi a menete a szétszedásnek?
Hardverek jó áron: http://t7.hu/qk7-andew _____ Két felé lehet osztani a Hardveraprót, aki hirdetni akar és aki eladni. Én az előbbibe tartozom.
-
TBMC
addikt
6:24-nel lathatod teljesen egybe van a "szetszedesi" folyamat vegeig a kromkeret a hatlapocskaval. nem egy egyszeru folyamat az fix
-
andew
tag
köszi srácok!
a kijelző nem akar kijönni...
-
pr0bi
senior tag
Pár napja a telefonos itunes (amerikai store regisztráció) az alábbi üzenetet dobja fel indulás után: "Your request could not be completed" , valamelyik oldalt betölti valamit nem. Gépről hibátlanul működik az account. A Hungarian Store gond nélkül megy. Sajnos visszamenőleg nem sikerült választ találnom a kérdésre.
[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Nahát milyen csönd van így napközben!
Ez nem rekord véletlen?
-
irgum
addikt
Ha akkus tokba van a telefon, az milyen hatással van az aksi elhasználódására? Szóval folyamatosan tölti, illetve teljesen fel van töltve. Ilyenkor a készülék aksiján keresztül jön a tokból az áram, vagy közvetlenül, egy az aksit kikerülő áramkörön keresztül kapja a rendszer az áramot? Az utóbbinak örülnék! Mit tippeltek?
-
snooze
veterán
van rajta egy kapcsolo,amivel ki és be tudod kapcsolni,hogy töltse-e vagy sem a tok akksirol a telot....
amilyen nekem van,(lejjebb van kép rola 37741hsz)azzal közvetlenül nem biztos,hogy tudod tölteni áramrol a telot..csak az akkut,vagyis ezt pontosan nem lehet tudni,mert csak akkor töltödik a telo(ha az usb-s áram is rajta van) ha on állásba van..
remélem meg lehet érteni mit is akartam..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
irgum
addikt
válasz snooze #37495 üzenetére
Szerintem se lehet tudni, tippeket vártam.
Ma vettem ezt a tokot: [link] Még nincs sok tapasztalatom róla, elvileg 1X teljesen fel tudja tölteni a lemerült telefont. Jó lett vele a fogása, a vastagsága nem zavar, a 2X üzemidő feledteti. Ami nem tetszik, hogy recseg a keret rajta és hogy 4 órát ír a teljes feltöltéséhez.
-
tajati
aktív tag
Hali!
Néhe előjőn az i4 négy fehér ikon. az miért lehet? egyikre ha rákantitok az jön elő mint amikor az ios 5 raktam fel . másiknál meg ilyen hálozati cucc cdma meg ilyenek, de ha ujra inditom akkor eltünnek. Meg olyan is van hogy applnek akar küldeni valami cuccokat hogy segitség a munkát. (persze nem mentem rá h küldés) mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest