Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
madgie
titán
válasz Tibee86 #16980 üzenetére
"Kereskedelemben is ismert a 3 napon belüli pénzvisszafizetés.
Ismert, mindeneki hallott már róla. "Arról már kevésbé, hogy felnőtt ember jobb esetben felelősséggel csinálja a dolgait.
Jó, az app store pont kivétel, mert ott aztán zsákbamacska sok minden, próbaidő meg nyista.
-
pomk
őstag
válasz Tibee86 #17548 üzenetére
És készüléket mi alapján azonosítja?
SwiftKey-t pár napja használom, de csak telefonon. IPadon kényelmesebb a két kezes gépelést az eredeti billentyűzettel. Nekem eddig bevált. Nálam sok mindent jól helyettesít és egyre több mindent meg is jósol. Légy türelmes vele! 😉
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
válasz Tibee86 #17596 üzenetére
iphone 4. és nincs tele semmi szeméttel kb 10 app van. és kényszeresen kilépek mindenből. bár tudom hogy tökmindegy.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
pomk
őstag
válasz Tibee86 #17933 üzenetére
Köszi a válaszokat!
- Ha magyar bankkártyát nem fogad el, akkor hogy fogom tudni beváltani a pontjaimat? Vagy ott nem kell megadni bankkártyát? Tudom, hogy gift cardot váltom be, de ilyen esetben sem kell valami bankkártya adatot megadni?
- FMA ha jól tudom, eszközt azonosít, nem accountot? Ilyen esetben is kell külön iTunes account a két eszközre? Mind a kettő eszköz az enyém, és jelenleg ugyan az az account van mindkettőn.
- A "köze van ennek az iTunes accounthoz" a 2 külön eszközön gyűjtögetett FMA pontokra vonatkozott.
-
pomk
őstag
válasz Tibee86 #17977 üzenetére
Ezek egyébként adott idő után eltűnnek? Reggel néztem, semmi, most néztem, semmi. Nem mindig va az embernek arra ideje, hogy ezeket nézegesse. Kint hagyhatnák ami új. Mondjuk azért érdekes, hogy lassan egy hónapja nem volt olyan pillanat a napban, amikor én is láttam volna valamit.
Számít itt valami beállítás? Account, ország, fizetési beállítás, családi megosztás, stb.? Kb. ezeken modositottam mostanában. -
Totheground
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest