Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Csatlakoztam a mai nappal a "klubhoz". Folyamatban van az ismerkedés. Az új iPad Mini volt elsőre a kiszemelt, de ez változott. Egy pencil fog még érkezni, és így teljes mértékben ki tudom váltani a sok papír cipelést az egyeztetésekre.
Van valami, amire érdemes friss (beüzemelés utáni állapotban) iPad esetében figyelni?
Köszönöm!
-
bnss
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszi a tippet! Arra figyeltem, hogy a forgalmazó az eMag legyen.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Első iPadem vásárlása előtt állok. Az eMag ajánlata tűnik most a legjobbnak, úgy látom, hogy idehaza hivatalos Apple viszonteladó. Nagy értékű eszközt még nem vettem tőlük, van valakinek gyakorlati tapasztalata pl. garanciális, szervizes ügyben az eMag-gal kapcsolatban? Ha megosztaná, azt megköszönném.
Szóval a nekem legjobban tetsző ajánlat: mikor a Mobilarénán megjelent a cikk az új, 2021-es iPad Miniről, azonnal elkapott a must have érzés, már majdnem vakon megrendeltem a megjelenés előtt. Figyelemmel kísértem a megjelenés óta a készüléket, és aztán sajnos beütött ez a jelly scroll bug. A YT videókon (normál sebesség mellett) nagyon zavaró számomra, személyesen megnézve a készüléket már kevésbé tűnt annak. Viszont ott a tüske, hogy 300k HUF értékben (Cellular és 256GB tárhely) egy nem tökéletes eszközt vegyek meg?! Letettem róla. Aztán az Air 4-nél kötöttem ki, az Apple Pencil támogatás itt is adott, kézbe véve is meggyőző, még az 50k HUF felárat is kifizetném, hosszútávra tervezek, emiatt számolok a 256GB tárhellyel is. Viszont tegnap este böngészés közben az eMag oldalán kötöttem ki, ahol a 2021-es iPad Pro 11 jött szembe, Cellular modell és 128GB tárhellyel. Jelenleg 360k HUF, és itt kezdtem el vakarni a fejem. Ilyen teljesítményre jelenleg nincs szükségem, bőven elég lenne az Air 4, viszont a kijelző, az 5G modem mind a hosszútávú használat felé mutat, a 128GB tárhely már úgy gondolom elegendő lenne. Alszom még párat, megnézem még egyszer a Pro modellt, mint lehetséges befutó, és hamarosan remélhetőleg boldog tulaj leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Gitáros topic
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Projektor topic
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest