Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
válasz
Jakesz
üzenetére
Nekem kivaltotta. Csak netre meg filmre hasznaltam a 2015-os Airt. Miota megvan az iPad Pro (tavaly november) azota nem hasznaltam a laptopot, mar meg is hirdettem. Nagyon gyors es kenyelmes hasznalni. Es olcsobb volt mint egy uj Air. En aggodtam, de nekem nagyon bejott a valtas. Plusz van netflix es mobilnetemmel ha hasznalom sem fogyasztja a 30 gigas keretemet.
Szoval ha tenyleg nem csinalsz semmit csak net, kozossegi media es film/yt akkor bevalllahatod.
-
EczkE
veterán
Beleptem a klubba egy 11” ipad proval. Elso ipadem, de nem elso apple keszulekem. Hat nem semmi a cucc, eddig nagyon tetszik.
Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak. 
-
EczkE
veterán
Sziasztok!
iPad mini 2 meg jo vetelnek szamit? Olvasgattam osszehasonlitast es azt irtak hogy a mini 3 nem eri meg a felarat. Ezt esetleg ti is megtudjatok erositeni?
Apple oldalan neztem osszehasonlitast de ott csak a kettest es a negyest lehetett. Hol van a mini 3? Vagy tegyek meg hozza penzt es legyen mini 4? Csak tartalom fogyasztahoz kell es eleg lenne a 16 gigas valtozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- Arc Raiders
- Milyen routert?
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C bontatlan
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon minosegi, elmeny kezben tartani. Ujat nem tudok mondani rola, a sok tesztben mindent elmondtak/leirtak.