Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni tőletek. Venni szeretnék egy ipadet valami régebbit nem túl drágán.
Kisbaba van a családban és a vidéki mamának kellene hogy többször lássa a gyereket. Szóval olyan kell amin egy facetime Skype valamint megy rendesen. Ipad mini 2 alkalmas lehet erre? Mit ajánlotok? Köszi''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz F.B.I. #33322 üzenetére
Én úgy tudom hogy a digis net nem osztható hotspotban a szolgáltató tiltotta. Családban ban egy iPhone 7 amiben ilyen kártya van és nem lehet osztani.
Nosy: köszönöm. Próbálok keresni valami jó árban lévőt akkor.
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Ipad pro 10.5 2017 wifi/cellular 256GB verzió. Istyleban vettem, minden tartozéka megvan doboz, papírok minden.
Mostanában nem igazán használom és gondoltam eladom. Tudnátok segíteni abban hogy mennyit lehet érte kérni. Már nem garis. 2 éves múlt. Remélem maradhat a kérdésem. Köszönöm.''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
válasz ::Trunks:: #46257 üzenetére
Szia. Az ötös szériáról lebeszélnélek az 2017-es és nem kapta meg a legújabb iPADOSt és csak dual processzor van benne a 2018as verzió már négy magos és kapja a friss operációs rendszert. 45k körül találsz használtat.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
Sziasztok. Olyan jegyzettelő appot keresek ahol ha képet vagy bepötyögök valmit arra is lehet írni vagy rajzolni vagy jegyzetelni. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest