- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Windows guruknál is megfigyelhető, de linux buherátoroknál még inkább: divatos lenézni azt, aki nem tud annyit mint mi. Félreértés ne essék, én is gyakran csak nézek, amikor feltesznek egy hülye kérdést, de le nem nézem, lámának meg végképp nem kiáltom ki az illetőt. Írásban meg végképp moderálom magam, itt van idő átgondolni a mondandót. Szóval légyszívess ne lámázz senkit, főleg nem olyan dologért, ami szvsz egyáltalán nem tartozik az alapműveltségek közé.
Ha meg van másik topikban, akkor egy link jobban segítene neki, mint egy RTFM.
Más dolog, hogy én még normális offline manualt nem találtam egyetlen linux disztriben sem. Tudom, bennem van a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Assetto Corsa Competizione
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged