- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
MiklosSaS #692 üzenetére
hpeter10 az A verziot hasznalja, es elegedett.
mod: Nem talaltam a neten semmit errol, szoval feldobom itt, hatha. A ventivezerlessel kapcsolatos. Ugye nekem 3-3-3 db venti van kulon vezerelve, 3x4pin to 1x4pin -es elosztoval. Tehat egy csatlakozora kerul 3db, ami az eddig lapjaimnak nem volt problema. Itt sajnos az.
CPU fan helyere dugott ventik egyaltalan nem vezerelhetoek, fix 600-as fordulaton jarnak, es meg csak le sem allithatoak.
A sys 3-as csatira dugott ventiktol a lap nem vesz sebessegjelet, igy Windows alatt nem is allithato a fordulatuk. Ellenben BIOS-bol ha magasabb fordulatot adok nekik, akkor azt hallhatoen/erezhetoen veszik. Persze a visszakapott fordulat tovabbra is. Megallitani nem tudom oket...
A sys 2 -on minden ok, van fordulat visszajelzes, allithato az RPM, es meg is allithatoak tetszes szerint.Szerintetek? Azert rendeltem egy potis elolapi panelt, ha az alaplap tenyleg ennyire nem kepes, akkor majd az £5 -os panel megcsinalja. Csak fura....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest