Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
Amúgy a feszre reagálva a corsair lpx 1.2v -os xmp-t lőtt be 2666 -hoz amivel ment egy darabig aztán kifagyott a gép előszőr azt hittem hogy a procit húztam túl vagy kevés fesszel de alapon is fagyott amíg nem reseteltem a cmos-t.
Ezek után már ha beállítottam az xmp-t újra el se indult a gép csak ha megint reseteltem a cmos-t és hagytam alapon menni. A dominator ramoknak volt egy 2-es profilja ami a 2800-as beállítás 1.35v -al ez ölte le. Beállítottam és többet nem indult...hiába a cmos reset vagy bármi aztán pár indítás után átállt 00-s code-ra.
-
hash99
senior tag
Igen az xmp ölte le. Eleinte ment xmp-vel is aztán elkezdett lehalni ezért visszatettem alapra úgy nem volt gond csak közben memóriát cseréltem és bepróbáltam újra az xmp-t és úgy fest ezzel megadta magát

@subaruwrc sajnos már volt szerencsém az ipon garanciális ügyintézéséhez...
Anno beadtam hozzájuk egy hibás z77 -es lapot. Egy hónap után kezdtem el irogatni hogy mégis mi van. 2 és fél hónap levelezgetés és kurvaanyázás után végül visszaadták hogy szerintük nincs is baja... végül eladtam hibásként. De elég ha megnézed a saját gariztatós fórumukat másfél - 2 hónapig vár mindenki a cuccára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő