- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
partyphoto #6829 üzenetére
Igaz nekem q8200-m van, de EP35-DS3-ban 420-as FSB a max. Nem hiszem h a proci lenne kevés.
Gondolkodom vmi p45 UD3-as lap vásárlásán. -
dime27
őstag
válasz
partyphoto #6829 üzenetére
8.5ös szorzoval szerintem 465fsb sima ügy vele felette már mák kell h menjen de előtte ezt tutti kipróbálnám ha teljesitményre az elég neked akkor felesleges uj deszkát venned sztem.Lehet majd biost is kell rajta frissitened h fogadja a yorkfieldet sztem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
partyphoto #6743 üzenetére
Nézd meg az adatlapom!
Egy öreg 420w-os enermax táp viszi a tuningolt procit+gtx260-at. És ez még nem is a 82+-os kategória. -
dime27
őstag
válasz
Én ezt azért nem mondanám h egy Liberty jobb pl mint az én hx 520asom...Volt libertym is azt cseréltem le erre mert annak az ágai gyengék voltak a q6600as tuninghoz de ezzel pöccre ment anno 3.6ghzet a mostani q9550eshez is bőven jó sőt sokak szerint még sok is elég lenne egy hx 450es is...
-
BullKoxa
őstag
válasz
Szívesen.szerintem az Enermax PRO82 525W-os (lehet a 425 is) tuti elég lesz!
Pyros:Tnx .kipróbáltam a te beállításaidat(Na jó a PLL-t hagytam 1.5v-on) és ezzel is fagyás volt mikor indítotam a Primét.(szerintem ismét egy Szar Cpu-m van mint a 8400-em is volt!!,vagy a masinám szar,nem is tudom)
-
BullKoxa
őstag
válasz
partyphoto #6738 üzenetére
na szóval,nem ismerem ezt az Enermax tápot,de ez tuti jó lenne Corsair VX 450,nekem Chieftec 750 es van az is csak 630 W-ot ad le max.(a Régi procidhoz képest ez szerintem kéri m
majd a kraftot. ha Alapon hajtanád akkor is 1.5 szeresét kérné,de mivel még tuning is lesz ez csak feljebb megy).Nézd meg ezeket.[link],[link],a Max fogyasztást nézzed.
Ui:Várjad meg míg valaki okosabb,értelmesebbet mond mint én. -
BullKoxa
őstag
válasz
partyphoto #6736 üzenetére
Szia!Ehhez sokat nem tudok hozzá tenni,majd a nagyok megmondják neked.Pl:Lipi67 vágja ezeket(azért írtam őt,mert vele szoktam beszélni máshol is) és még sokan vannak itt rajta kivül akik tudnak,és Szívesen segítenek neked.ha engem kérdezel akkor a Tápos dologra írnám hogy inkább váltsál,mert ha később Vga-t is cserélsz kevés lesz neki,ja és gondolom a Q-t nem alapon hajtanád.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest