Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3241) szacsee válasza Anthony28 (#3231) üzenetére


szacsee
nagyúr

Én egy olcsó GT-t sem hagynék ki a felsoroltak közül, hiszen pl egy 50k körüli Gt-n is minden elfutkorászik kivéve Krízishelyzetben...de ez más tészta, oda más architektúra kell és szerintem a GX2 is kevés lesz neki, hogy minden fullon mindenhol elkolbászolj vele 60FPS+al. Ha pl veszel egy "ócska" GT-t, na meg max egy S1-et rá, vagy egy nem ref hűtésű GT közül egyet, akkor marad is lóvéd, amit memóba bele tudsz pörgetni, és ahogy a mostani DDR1-es gyakorlati példa is mutatja, amikor a DDR3 a virágkorát éli, amikor már érdemes váltani és occó pízér utánad dobják, akkor talán árban is el tudod passzolni...ennek a gátja az lehet, hogy pl DDR2-ből sokkal nagyobb mennyiséget hintettek el a világpiacon..de lámák és balfékek akkor is lesznek, ha nem Te cseszed át (kissé előnytelen üzlettel), akkor más fogja.
A Gt-t pedig eladod amikor már egy normálisabb sokkal komplex-ebb architektúra a piacon lesz és a játékok, valamint a Vista vs. XP DX9 vs. DX10 vs Dx10.1 is rendeződni látszik.
Bukni buksz rajta, de a GTS-en is buknál, ahol meg nagyon kevés a GT, ott a GTS sem lesz ura a helyzetnek, csak egy erősebb, grafikus mag..
Amúgy GX2-t, és X2-t venne a rosseb, mivel a magas ár és fogyasztás mellé nem társul a megfelelő teljesítmény. :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.