- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
mefistofeles #300 üzenetére
A 770 ből nekem csak a Sparkle féle 16gb van.
Gondolom együtt lehet vele élni de van pár játék ami megenné azt a 8gb vramot. Indiana, Stalker2. Ezeket leszámítva szerintem élhető.
Aztán majd mondja akinek van 8gb kártyája.
A hűtéssel valószínű nincs gondja. Lehűti a csöpp borda. Viszont a venti vezérlése adjon választ az akinek olyan kártyája van.
Sparkle kártyán nem az igazi a venti vezérlés. Egyenesen idegesítő. A hőmérséklet lépcső/ventilátor fordulat nem az igazi.
1 fok mozgása emeli csökkenti a venti sebességet. Ami zajossà teszi. Ha automata állásban van kikapcsolja teljesen és melegszik.
Vagy amikor szó szerint rángatja. Le nullára majd hirtelen 1600-as fordulat és le szépen nullára. Ez váltakozik kb 4 másodpercenként.
"Temperature hysteresis" ez gondolom 1 fokra van lőve az 5-6 helyett.
A teljesítménye meglepett. Nagyot ment nálam stalker2 alatt. (teszteltem FHD, 2K,4K alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest