Hirdetés

2023. február 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) weberzolee


weberzolee
aktív tag

iPhone 5c kamerapúppal

Jöhetne egy olcsósított 15c műanyag házban :) . Én vevő lennék rá.

[ Szerkesztve ]

(#2) Plug Life


Plug Life
aktív tag

Na, akkor megvan, milyen lesz a Xiaomi 14 :D

(#3) Luck Dragon

Érdekes, nekem ez is tetszik, meg a mostani kialakítás is.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

(#4) DS39 válasza weberzolee (#1) üzenetére


DS39
nagyúr

Dehogy lennél. Az apple esetén az olcsósított azt jelenti 300k, annyiért senki nem akarna műanyag házas telót.

(#5) joey04 válasza Plug Life (#2) üzenetére


joey04
titán

:DDD

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#6) MarciKING24


MarciKING24
tag

Hol lekerekített, hol szögletes. Az iPhone 15 és 16 lekerekített, tehát az iPhone 17 újra szögletes lesz. Nincs új a nap alatt :))

Straight outta Compton

(#7) BobChemistry


BobChemistry
őstag

Inkább azzal a hatalmas kameraszigettel csináljanak valamit…

Bármilyen közel vagy valakihez, végtelen a távolság köztetek.

(#8) _CsViktor_


_CsViktor_
tag

<ásít>

(#9) blagolf


blagolf
senior tag

Azon a kameraszigeten már röhögni sem lehet. Pár évente váltogatják az éleket, és itt ki is merül a formaterv. De amig kajálja a nép...

Üdv, Zoli

(#10) Joachim21 válasza blagolf (#9) üzenetére


Joachim21
senior tag

A cikkben lévő képen pont az általam nagyon útált 8-as iphone-ok design-ja köszön vissza. Remélem nem ilyen lesz.

(#11) weberzolee válasza blagolf (#9) üzenetére


weberzolee
aktív tag

Az Apple célközönsége nem űrhajót akar, arra ott van a ROG, RedMagic, Black Shark és társai. Egyszerű letisztult forma. Amúgy sem a kinézet miatt kajálja a nép, hanem amit nyújt.

@#4DS39
Szép az üveg hátlap, de pont nem érdekel, ha az árral kompenzálva van egy műanyag burkolat és a kijelző alatt sem kell kompromisszumot kötni. iPhone 11-et használok 3 éve és végig tokban volt. Ha a műanyag miatt könnyebb lenne azt is el tudnám viselni. A rövidnadrág zsebét eléggé húzza :D

(#12) joey04 válasza blagolf (#9) üzenetére


joey04
titán

Nem attól lesz egy készülék jó vagy jobb, hogy minden évben máshogy néz ki.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#13) moleculez


moleculez
veterán

Belelátom az új 14" és 16" macbookok husi designját. Dejó is lenne ha sikerülne 1 darab fémből megoldani a hátlapot. Igaz a qi töltéssel vakarnák a buksijukat, de oldják meg, van pénz lóvéra.

Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.

(#14) syryus


syryus
tag

Fene se tudja. Szappan óriási dudorral. Lehet, hogy jobban kézre állna, de kétlem sokat segítene a plus/max modelleken. Arról nem is beszélve, hogy belül biztos hiányozna az a pár mm^3.

Technology will rise when humanity falls

(#15) k-adi válasza BobChemistry (#7) üzenetére


k-adi
nagyúr

A szigettel fizikai akadályok miatt nehéz már mit kezdeni, valahol lennie kell az optikának, szenzoroknak stb. persze lehetne még kisebb de annyival már nem hiszem mint kéne

Ahogy nézem a köv. széria lekerekített lesz, usb c-s talán és megkapja a dinamikus szigetet gondolom és ennyi

(#16) LurkerSheik válasza weberzolee (#11) üzenetére


LurkerSheik
aktív tag

“Amúgy sem a kinézet miatt kajálja a nép, hanem amit nyújt”

Kolléganőmnek 14 pro kell 5kilóért mert az az arany annyira meseszép 🥹
Miközben 12 minije van és mini keze, vár is rá másfél hónapot.
Amúgy tényleg baromi luxik az újabb arany iphoneok, miközben a Samu egy burgundy vöröset tud felmutatni pl nőknek.
A kamera púp meg egész jó desing elem, 11-12 pro-n jóval kevésbé dudorodik és így 13-14 pro létezésével bénácska azokon, főleg ha nem is lenne.

There is no QuALiTY without U and I. ||| A gyerek szájából...

(#17) janeszgol


janeszgol
nagyúr

Eljön az az idő, amikor bemegyünk egy Apple szalonba, és a kezünk adottságaihoz igazítják telefont. Lereszelik.

(#18) Shyciii válasza weberzolee (#11) üzenetére


Shyciii
addikt

Az Apple célközönsége nem űrhajót akar, arra ott van a ROG, RedMagic, Black Shark és társai. Egyszerű letisztult forma. Amúgy sem a kinézet miatt kajálja a nép, hanem amit nyújt.

Tévedés. A nép azért kajálja, mert erős, megvezető marketinget nyomnak, ahol elhitetik velük, hogy ettől ők valakik. Nem ez ez első termék a történelemben, és nem is az utolsó ahol azért vesznek valamit, mert ez a divat, mert ettől többnek érzik magukat.

(#19) joey04 válasza Shyciii (#18) üzenetére


joey04
titán

:DDD

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#20) weberzolee válasza Shyciii (#18) üzenetére


weberzolee
aktív tag

"Amúgy sem a kinézet miatt kajálja a nép, hanem amit nyújt.
Tévedés...."

Hol tévedtem? Hát nem azt nyújtja neked egy iPhone hogy menő leszel tőle? Hát de. Na látod hogy nem azért veszik ahogy kinéz, hanem azért amit nyújt. Ha az emberek okosnak akarnák magukat érezni akkor Samsungot vennének vagy egyéb Androidos terméket mert az iOS egy fos. De az emberek többsége menő akar lenni, ezért inkább iPhone -t vesznek :R

[ Szerkesztve ]

(#21) mindthecrap válasza Shyciii (#18) üzenetére


mindthecrap
aktív tag

Te meg attól érzed többnek magad, hogy ilyen félhomályos fórumokon jól megmondod a tutit vadidegen emberekről :D

Ugyanolyan peer pressure meg népbutítás megy itt a fórumon is, a kommentelők erős, megvezető marketinget nyomnak, ahol elhitetik velük, hogy ettől ők valakik, hogy nekik Snapdragon és nem Exynos van a telefonban. Nem ez ez első termék a történelemben, és nem is az utolsó ahol azért vesznek valamit, mert ez a divat a fórumon, mert ettől befogadva érzik magukat.

olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett

(#22) Shyciii válasza weberzolee (#20) üzenetére


Shyciii
addikt

Az IQ méréseknél nem (sem) a megvezethetőséget mérik, ergo a 120-as IQ-jú ember is könnyen megvezethető akármelyik marketing hatására. Mint ahogy magas IQ-val rendelkező ember attól még lehet viselkedésre egy s.ggfej, mert az sem szerepel a mérések között, úgyhogy kár idekeverned az IQ-t.

(#23) weberzolee válasza Shyciii (#22) üzenetére


weberzolee
aktív tag

Hú, nem gondoltam hogy ilyen hamar reagálsz, így átszerkesztettem :DD . Akkor téged miért nem tudnak megvezetni ha nem az IQ -d miatt? Mitől lesz valaki megvezethető?

(#24) Shyciii válasza mindthecrap (#21) üzenetére


Shyciii
addikt

Nem akarlak elszomorítani, de ezt nem én találtam ki, ellenben egyetértek vele.
A marketing hatása az emberekre többszörös tanulmány eredménye. Csak tájékozódnod kellene, és olvasni (vagy ha netán olyan egyetemre jártál volna, ahol van szociológia).

[ Szerkesztve ]

(#25) Shyciii válasza weberzolee (#23) üzenetére


Shyciii
addikt

Mert nem érdekel sem a divat, sem az, hogy megmondják tudatalatt, hogy mi a jó nekem, és pont nem érdekel, hogy más mit gondol rólam akár viselés, akár használati szinten. Ez nem csak mobilra, hanem úgy általánosságban igaz gyerekkorom óta. És ha lehet hinni a szociológusoknak, akkor eleve nem vagyok fogékony az ilyenekre, mint reklám, mint társadalmi "elvárások" stb, tehát nem (csak) az IQ-m miatt van, hanem így sikerültem javarészt. Viszont van akinek ez a fontos, van akire (bár nem tud róla), de mégis hatással vannak.
Amúgy van iskolás nevelt fiam. ha tudnád milyen cikizések mennek azokra a gyerekekre, akiknek nem menő cipőjük, táskájuk, telefonjuk van...És ebből nem azt kell levonni, hogy akkor hülyék a gyerekek, hanem ilyen az emberi szocializálódás. baromi rossz irányba megyünk, de ez csak az én személyes véleményem.

[ Szerkesztve ]

(#26) joey04 válasza Shyciii (#22) üzenetére


joey04
titán

jó az alma marketing, de nekem akármelyik ismerősöm váltott almára, azért tette és azért elégedett, mert megbízhatóbban, bolond biztosabban működik. és én is ezért szeretem. szeretem a kütyüket ezért általában van egy droidos eszközöm is és vannak benne tök jó dolgok, de a mindennapi használatban sokkal "nyugodtabb" vagyok, ha az iphone-ra kell hagyatkozni. ha telefonnal akarok fizetni, mert nincs nálam kártya akkor tudom, hogy az AP megbízhatóan fog menni. ha a droid, akkor bennem van, hogy pont a pénztárnál kell újra belépnem a simple app-ba, vagy újra hozzáadni a kártyát, stb. ha forma 1-et nézek útközben, akkor almán fogom, levágom a sarokba és netezek tovább, droidon meg vagy levágom a sarokba és nyitok másik böngészőt, vagy már eleve le sem vágja a sarokba, ki kell lépni és vissza és akkor megy csak a pip. droidon vagy meg tudom nyitni a csatolmányt email-ben, vagy nem és akkor gmail-t kell újraindítani, hogy menjen. és millió mindennapi példa van, amit tapasztalok és amire panaszkodnak, ami ios-en nincs, vagy kevesebb. ezért szeretik az emberek. a marketing csak erősít, ha valami szar, akkor azt csak ideig-óráig tudja kompenzálni a marketing. ha valami jó, akkor azt tudja boostolni ez kétségtelen. a gyerekek meg köztudottan gonosz lelkek, abban viszont van valami, hogy a márkás cipőm ütött kopott már, meg cipőfűzőcsere is ráférne, de tart, nem szakadt el, kényelmes. táska hasonló tapasztalat. van egy kollégám, egyáltalán nem érdeklik a technikai dolgok, én a saját környezetemben nem győzködök senkit, hogy azt használja amit én, mert nem hiányzik, hogy utána engem nyaggasson hogy ezt nem lehet, ez nem jó, stb. ezért inkább lebeszélem azokról amiket használok, pl iphone. ott is azzal szoktam kezdeni, hogy csak akkor vegyél ha nem zavar hogy, és elkezdem a troll példákat hozni amiket itt olvasok (ennyi hasznuk van a hatereknek, tőled is olvastam már jókat). szóval az említett kolléga kipróbálva az én cuccaimat (mba, iphone), lecserélte a laptopot, meg a droidot is és boldogan használja őket. telefonon nem érdekli, hogy melyik ios verzió mit tud, rányom ha kijött, nem érdekli miért nincs usb-c, nem akar témákat telepíteni, nem akarja számítógép helyett használni, nem számít hogy mennyi idő alatt tölti fel, mert sokáig bírja, mert nincs beragadt app és az ios jobban optimalizált, nem akar más billentyűzetet használni, csak azt szeretné, hogy ha jött egy mail akkor nyissa meg, ha fizetni akar akkor valóban csak érinteni kelljen, ha fotózni akar akkor 0 hozzáértéssel is elfogadható képek szülessenek (mert itt is elmondható, biztos van droid amelyikben jobb kamera van és jobb képeket ki lehet belőle hozni, de az előveszem és lövök kategóriában az apple van az élen) gépe meg nem fagy, lassul egy idő után. mert bizony az átlag, nem itteni kocka réteg nem akar ilyenekkel foglalkozni, nem akarja rendben tartani az eszközeit, csak használni. És ebben jobb az alma. akit érdekelnek a kütyük, szeret velük foglalkozni, ért is hozzá, azok egy ügyesebb, okosabb eszközt alakíthatnak maguknak ki és használhatják elégedetten. A droid meg ebben jó. iphone azt tudja és úgy ahogy kiveszed a dobozból, de az mindenkinél hozza azt a szintet. droidból meg ki lehet hozni többet, jobbat, mást, de foglalkozni kell vele. az meg ebben jó. viszont az emberek nagy részének inkább az a fontos amit az alma nyújt.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

(#27) xsjado93 válasza weberzolee (#20) üzenetére


xsjado93
aktív tag

Aki meg nem csak okosnak akarja érezni magát, hanem valójában okos is, az képes a saját preferenciái alapján gyártót választani, platformtól függetlenül.

Your life is a lie.

(#28) -=V3rthil=-


-=V3rthil=-
őstag

Imádom az ilyen hozzászólásokat, hogy "az iOS szar, de megveszik az emberek, mert apple". Nem, az iOS nem szar. Az android sem szar. Más a két OS, másak a lehetőségek, korlátozások. Mivel az apple a saját kezében tartja az összes hardvert, amin az OS fut, sokkal egyszerűbben tud optimalizálni, ergo gyengébb hardverből jobb teljesítményt tud kihozni. Viszont sokkal jobban megköti a felhasználó kezét egy csomó dologban, egyszerűen azért, hogy egységes UX-et, látványvilágot tudjon nyújtani. Aztán ott vannak a biztonsági megfontolások. Ha valakinek az kell, hogy minden egyes négyzetmillimétert a saját ízlésére szabjon, az nem fog iPhone-t venni. Akinek ez nem kell, de szeretne sokáig frissítéseket kapni és esetleg szeretné, hogy 5 év múlva is működjön a telefonja, valamint nem sajnálja rá a pénzt, az nagyobb eséllyel vesz apple terméket. Aki ökoszisztémában gondolkodik és annyi kell neki, hogy minden működjön "magától", az szintén meg fogja fontolni. Az árról meg annyit, hogy szerencsésebb helyeken az új telefon nem jelenti azt, hogy a hónapban már csak 3x lehet húst enni... Amúgy pedig komolyan hihetetlen, hogy 2022-ben még képesek az emberek flame-et kezdeni iOS vs android témakörben :D Aki az IQ-szintekkel dobálózik, talán előbb gondolkodjon el ezen :P

hey-ho-let's-go

(#29) Felesbandi


Felesbandi
aktív tag

Az uj macbook-ok utan szamitottam ilesmi dizajnra. Ott is a kijelző oldala szogletes az alja meg kerekitett. Sóval jobb lesz ez mint a mostani full szögletes.

(#30) Sennheiser87 válasza Shyciii (#25) üzenetére


Sennheiser87
csendes tag

Értjük, amit mondasz, hogy szar irányba megy a világ. A cél a tömeges egyediség nevű paradoxon.
A reklámokra én sem vagyok fogékony, mert pont leszartam őket addig is, amíg találkoztam velük, de már szerencsére nem is látom őket évek óta, mert idegesítenek. TV-m nincs, a Youtube Premiumként megy, Adblock dübörög gépen és mobilon is, így semmilyen digitális reklámmal nem találkozom. Mivel ezek nagy része a mérgezésen kívül nem tud semmit, így egész kellemes nélkülük.

A tiniket ne keverjük ide, náluk mindig sokkal fontosabb a divat, mint a felnőttek körében. Legyen ez iskolaköpeny, diplomatatáska, Sony Ericsson mobil vagy Iphone.

Annyit mondok, hogy mindig is Android párti voltam, végigjártam elég sok márkát: Samsung, HTC, Sony, Huawei, de sajnos egyik sem működött stabilan. Az én filozófiám szerint az a gép, ami nem képes megbízhatóan működni, egy rakás szar, egy ipari hulladék. Ez az egy feladata van és ha ez sem megy, akkor az semmire nem való. Az összes Androidos mobilom úgy végezte, hogy fizikai behatások érték... Igen, darabokra bsztam :U
Amikor is váltottam IOS-re és azóta még csak nem is dobtam el egyik mobilomat sem.

(#31) RetepNyaraB


RetepNyaraB
veterán

Ih de szép :Y :O

"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

(#32) mave13


mave13
őstag

Most kicsit sajnálom, hogy nem lehet hozzászólásokat "lájkolni", volt pár jó.

Ez a dizájn nekem nem jön be, valahogy nem fogott meg, a mostani jobban tetszik. Ha ilyen lesz, akkor örülök, hogy egy darabig, ha minden jól megy, nem kell cserélnem. A kamera púp... hát ja. Nagy, ez tény. De cserébe tud is valamit a gép fotó és video terén.

Icewolf || kósza || 6000+

(#33) delibab válasza blagolf (#9) üzenetére


delibab
senior tag

Kíváncsi lennék, hogy szerinted milyen lehetne egy telefon formaterv... hogy tud kinézni egy telefon? Vagy szögletes vagy nem... szerintem :F aztán ez vagy tetszik vagy nem...

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#34) ultrasound


ultrasound
tag

Aztán nem mindegy, az emberek többsége úgy is tokba vágja szinte már vagyont érő telefonját. Akkor meg minek, hiszen úgy sem látszik az újítás.

(#35) k-adi válasza delibab (#33) üzenetére


k-adi
nagyúr

láttál már kör alakú telefont? ;]

(#36) Zitta válasza janeszgol (#17) üzenetére


Zitta
őstag

...a kezedet... :Y

Samsung Galaxy Note 9, Galaxy Watch 4, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, Moto X 2nd Gen, Sony Z3 Tablet Compact LTE, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16', Mazda RX8 231 LE

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.