Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Kaoru

senior tag

na véletlenül akadtam erre a topikra.
    Azért tényleg szégyen, hogy egy érettségire kell ilyen eszközökhöz folyamodni, főleg úgy, h te még a régi rendszerben érettségiztél, ha az újban kéne, talán megérteném. A tanárok középiskolában még nem szemét állatok, h össze-vissza buktassanak mindenkit, a céljuk, az h még a leghülyébbnek is legyen egy érettségije. Én nem tanultam érettségire, nem dolgoztam ki a tételeket, de a 4 év alatt méltattam annyira a tanárt, hogy meghallgattam mit mond, és a dogákra úgy ahogy felkészültem, ha te is minimum ennyit megtettél akkor elvileg nem kéne, h probláma legyen az érettségi (azok, akik meg akik segg hülyék voltak, maga a diri ültette jobb tanuló mellé, csak beilyesztenek, h szívatás az egész).

Szvsz soha nem nyúlnék extasyhoz, se a tanulás kedvéért, se buli kedvéért (ez én vagyok). Személyes tapasztalatról meg annyit, h 2x volt fűves cigi a számban és kb annyi elég is volt. Mindenki másképp reagál az ilyen dolgokra (tudom, h a topik indítónak ez már nem aktuális), de egy hasonló cípőben járó gyerek elolvassa és azt mondja, hát jó akkor én is így teszek, azt ott esik össze az érettségin, mert az ő szervezete másképp reagál a szerre.
    De Tildy-t meg korrektnek tartom abból a szempontból, h tényleg nem az a megoldás, h fúj ne, v ja szedj be 1 marékkal azt majd írd meg miylen volt, ha már kiengedtek a kórházból. Az én anyám is elmondta, h kipróbálták a szipót apámmal és nem volt jó, semmi értelme, kipróbálták a fűves cigit, röhögtek tőle, ennyi. Ha csak tiltják az emberben nagyobb késztetés van arra, h mégjobban kipróbálja.

Aktív témák