- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
válasz
Dr. Romano #227 üzenetére
Pontosan az ilyenek miatt utáltam meg a nyarat. Nekem az nem nyár, hogy 36 fokban keresem az árnyékot mindenhol.
Nem arról van szó, hogy megpusztulok, de egyszerűen semmi jót nem találok az ilyen időjárásban. Klíma nélkül nem lehet jót aludni, pihenni. A munak és edzés után engem pl. kikapcsol egy kis sorozatozás, játék vagy csak szimpal netezés ezt klíma nélkül lényegében esélyed sincs konfortosan megcsinálni, mert odaolvadsz a proci mellé kb. Arról ne is beszéljünk, hogy aki nem 22 fokos irodában dolgozik, hanem klíma nélküli beltérben vagy odakint, ahol ha van árnyék van, ha nincs akkor így jártál elég kemény 3 hónap ez.
Programot pedig 36 fokban szervezni, ami nem vízparton van kb. az önszop@tás kategóriája...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen processzort vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro