- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
Pszihonaranc #83104 üzenetére
Fejlemény: Adtam neki ma még egy esélyt, bekapcsoltam a gépet. Szépen bekapcsolt, megvan minden adatom. Most mentegetem át őket külső hddre.
Viszont a billentyűzet az bekrepáltbekrepált. Nem reagál semmire, a világító billentyűk közül (cspslk, mute, mikrofon, hang fel - le, bekapcs gomb) egyedül csak a bekapcs világít.
Touchpad, ujjlenyomat, működik. Trackpoint nem.
A billentyűzet folyamatosan pittyogó hangot ad ki (olyat, mint amikor egyszerre 3 vagy több gomb van lenyomva).
Menthető még a klaviatúra , vagy újat kell venni? -
válasz
Szia!
Ha csak ez fogad, akkor relatíve szerencséd van, legrosszabb esetben a HDD/SSD egyik partíciója nyiffant ki s rajta adat(ok).
Én a helyedben abban a gépben már nem indítanám újra a merevlemezt, hanem egy másik notebookban / SATA csatlakozóval átraknám az összes adatot. Amint egy megvan, akkor lehet nekiesni továbbhaladni Recovery-n, de az is lehet, hogy most a géped úgy észleli a "frissítő" miatt, mintha 1st time akarna indulni a géped (bár kétlem, a HDD-n levő adat mondja, hogy van-e Win rajta, vagy egy clean, friss rendszer, s ott akarna befejeződni a Recovery folyamat).
Továbbá egyelőre töltő nélkül használnám, amíg nem biztos, hogy minden rendben van, legyen elég az akkumulátor ezen időre!
USB-n keresztül ne dugdosgass rá semmit, sajnos perfekt áramvezető (saját tapasztalat...), biztosíték nincs rajta mint pl a töltődön található.
Most több perpill nem jut eszembe...
Sok sikert! Jelezz, ha van valami! -
Tikakukac
titán
válasz
Történt egy olyan, hogy ráborult a billentyűzetre kb fél dl víz, és kiderült, hogy a folyadék álló billentyűzet mégsem az.
Cseppálló billzetre is hoznak vissza gépet, hogy atyaég ez egy fos. Mondom tessék már elolvasni mire is való aztán jönni a pulthoz kéremalássan.
Fogsz első körben ilyenkor egy kábelt vagy asztali gépet vagy másik gépet caddyvel vagy akármit és abba teszed bele a bármit nem a vizes gépbe. Aztán ha ott halott halott, ha nem adatokat mentünk és után szórakozunk egy potenciális túlfeszes/random bajos gépen. De szerintem logikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest