Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?

- 

LOGOUT
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Kbali
nagyúr
addig nem lesz itt túl nagy változás (főleg nem a vállalati világban), amíg az OO vagy LO és MSO között kompatibilitási problémák vannak főleg a formázások terén (persze az OO, LO szabványt használ, az MS meg nem), mert amíg lesz egyvalaki is, aki MS-sel belenyúl egy OO-s doksiba, prezentációba (vagy fordítva), addig ordítani fognak...
 - 

Nincsenek MS részvényeim szóval nekem mindegy ki mire esküszik...Én a tendencia alapján a még szarabb 2010-et használom...Nem jó, de nem is rossz.
Egyébként tipikus fórumos félreértésről van szó. Engem csak az érdekelt, hogy Tikakukac miért szarozza már sokadjára indoklás nélkül. Mindössze érveket vártam... Részben kaptam azt is...meg mást is.
Szóval értem én, hogy vannak vele gondok...

Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
 - Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
 - Autós topik
 - Arc Raiders
 - OLED TV topic
 - Yettel topik
 - Androidos tablet topic
 - További aktív témák...

- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
 - Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
 - DJI Osmo Pocket 3

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest