Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
persze az egész csak ízlés dolga.
én jesusbro-val értek egye, ki nem állom ezeket az ''intelligens'' programokat. majd én eldöntöm magam hogy milyen struktúrában akarom látni a lejátszón a zenéket.
ja igen, mellesleg tegnap megvettem az m3-at, nagyon mutatós, a kijelző tényleg elég kicsi, de úgysem azt fogom bámulni, és minden infó rajta van, ízléses és logikus megjelenítéssel és elrendezéssel. a kezelést 5 perc alatt meg lehet tanulni, bár meglepő módon a leírás nélkül nem jöttem rá pár dologra
az tetszik, hogy mindent be lehet állítani, pl hogy milyen gyorsan scrollozzon az id3 tag, milyen gyorsan tekerjen az FF gomb.
felpakoltam 100 könyvtárnyi zenét, és így is elég gyorsan lehet keresni.
pá: ha bármi érdekel, kérdezz, próbálok válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Futás, futópályák
- Star Trek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest