Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P9-P9 Lite OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
szemesi69 #8092 üzenetére
Szia mester ne mérgelődj inkább nézd meg ezeket jobban jársz. Olvastam egy két hozzászólást, kíváncsi leszek mivel magyarázza meg a Gyári beállítások visszaállítása, és a Recovery közötti FR-t.
Ne menj bele adok kapókba (én már megtanultam) mert abból mindig csak te jössz ki rosszul. Sajnos ez így van minden fórumon, vannak olyanok akinek sokkal többet elnéznek mint másnak, csak ennek az a hátulütője, hogy így eltávoznak segítők is, és a végen annyi tégla lesz, hogy egy házat fellehetne majd építeni. Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor kaptam köszönetet az munkámért. Engem meg az írítált sokáig, hogy ha valamit leírtam akkor jött a mindentudó (csak addig hol volt) és megakart mindent cáfolni, nem sikerült neki.
Nekem is nehéz megállni, hogy ne segítsek, de meg tudom és meg is fogom állni, tudom, neked is az az áldott jó szíved, nem meg persze a tudásod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesterséges intelligencia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ASUS routerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest