- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habbal
újonc
Nem rég vettem egy Huawei P7-es telót, ám az a próblémám vele hogy fejhallgatóval maximum hangerőn is nagyon halkan szól.
Első körben kipróbáltam a google play-ről letölthető különböző volume boost-okat: Volume+, Volume Booster, Easy Volume Booster stbstb., ám ezek egyike se segített a max hangerő növelésében.
Aztán egy jó barátom tanácsát követtem, akinek a Huawei P6-sával volt ugyanez a problémája: root-oltam a telefont, felraktam a Viper4Andoir FX-et és telepítettem annak a hangkártya driver-ét. Szinték sikertelen próbálkozás volt.
Körbe olvastam különböző fórumokon, volt ahol azt javasolták hogy töröljük a root-ból a system/etc/audio/code könytárat, és rebootoljak. Ez se segített.
Valamelyik volume booster proginál azt írták hogy ezek az app-ok egy bugra épültek amit a 4.1 (nekem 4.4.2-es verzió van fent) után javítottak az Androidban, viszont engem marhára zavar hogy tömegközlekedésen nem hallom rendesen a zenét. Zárt fejhallgatóm van, szóval az biztosan nem a probléma forrása, fülhallgató szóba se jöhet mert kiesik a fülemből. Sokan mások is panaszkodnak erre a hangerő problémára, és amennyire én tudom valamilyen EU szabvány miatt kellett lekorlátozni...
Azon is elgondolkoztam hogy visszaviszem a telefont, de ha valóban szabvány korlátozásról van szó akkor nem sok értelme van. Remélem valaki tud segíteni nekem, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Temu
- Trollok komolyan
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Erősítő, hangfalak
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest