Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mario11
tag
Játszani - ha nem akarsz folyamatosan költeni - persze csak pár évig a konzol jobb
-
Zanin.15
csendes tag
de azert az elkepzeles jo volt

ha meg ps1 es jatekokkat akarok jaccani akkor ps1 et veszek

-
szapeboy
tag
A vinyó dolog igaz, garivesztés nélkül lehet cserélni, 2,5 colos van benne, de az adatmásolás azért nem olyan egyszerű...
Sony sem hülye, hogy csak úgy titkosítatlanul/adatvédelem nélkül használja. Chip meg ilyesmi még nincs, sőt az exploit-ok, iso-loaderek sem használhatóak még semmire. 1 exploit van, azzal is csak másolt PS1-es gammák indulnak el. 
-
Zanin.15
csendes tag
hat valami olyat olvastam hogy sima satas vinyo van benne, es akar mi is bovithetjuk garancia elvesztes nelkul, nah szoval ha ez igaz akkor csak a geppel osszekell kotni a vinyot, felmasolni a gamet es mar rajta is van, jah meg talaltam valami iso loadert, a nevet most nem tom de sztem ha az fent van a ps3 on akkor az betudja olvasni a gamet (virtualissan), de ez persze az en elkepzelesem, lehet kell meg hozza valami chippeztetes, ha tud errol valaki tobbet es megosztana velem azt megkoszonnem

-
k.
őstag
Hát az egy dolog hogy le lehet tölteni.De én még nem tudok olyan chippelésről ami ki is ütné.Megaztán 1 játék 25gb.Hiába töltöd le kll a gépbe 1 br iró(150-200e) 1 br lemez(kb 5e) hogy egyáltalán ráird valamire aztán az se tutkó hogy ki lehet még ütni szal lehet hogy potyára vennéd meg a cuccokat hozzá.De eddig olcsobban kijössz ha veszel 1 gépet és pár játékok...
-
Zanin.15
csendes tag
sziasztok, lenne egy kerdesem, gondolkozok hogy befektetek egy playstation 3 ra es arra lennek kivancsi hogy a warez jatekokat hogy tudom rajta futtatni mert tobb helyen lattam hogy lelehet tlteni jatekokat hozza, es nem demo volt, a valaszokat elore is koszonom

-
Szoszomed
csendes tag
Szevasz!!Kőssz a segitséget,de már (másik forumon) kaptam infót és tegnap megvettem a PS3-at(60Gb).Én is egy rakás hirportálon és forumon olvastam hogy sima képcsőves tévén használhatatlan,igy meg úgy szar(úgy néz ki a játékok grafikája mintha PS2-re optimalizálták volna)......Nem tudom ki kezdte el ezt (előszőr) terjeszteni de egy irtózatos nagy baromság.Egy sima 21" képcsőves tv-m van és tőkéletes a kép rajta.Szó sincs arról hogy a menü olvashatatlan meg ijesmi.Most éppen a RESISTANCE-t tolom és semmi gond a képpel.Nagyon ütős a grafikája.....1általán nem lehet PS2-hőz hasonlitani.Persze biztos vagyok benne hogy egy HD kompatibilis tv-n valamivel jobb a grafika,de az erős tulzás hogy ps2 hőz hasonlit meg használhatatlan.Sőt!!A kiváncsiság miatt rákőtőttem egy pici (asziszem)15" tv-re is és azon is győnyőrü a játékok (RESISTANCE) grafikája és használható.......Amúgy nagyon megvagyok elégedve a géppel,csőndes,gyors és a legtőbb ps1,ps2 játékot viszi(frissités után).Az egyetlen negativum az hogy rendkivül kényes és vonza a port.Kb 24 óra telt el azóta hogy beüzemeltem de már úgy néz ki mintha 3 hete nem poroltam volna le...
-
k.
őstag
1.A ps3nál a frissitéseket netről lehet letölteni vagy magával a géppel vagy a sony honlapjáról de azthiszem megrendelheted cdn is csak az kb 1 óhnap mire megküldik addigra meg itt az uj.
2.Még a jelenlegi 60gbs ps3 kompatibilis visszafele.Vagy megveszed most a raktári darabokat vagy csak a 40gbs marad ami már nem kompatibilis visszafele(a starter packban van 60gbs szal az tuti jó)
3.Rá lehet ugyan kötni aztmondják a játékokkal nincs is baj futnak (bár nem annyira ajánlott merthát minden játékot 16:9re és hdtvre optimalizáltak) csak a menü szöveg lehet hogy olvashatatlan lesz(ezt speciel csak olvastam).
4.Van szervere igen ahova regizni kell full ingyenes(nem mint a live) jönnek is rá játékok (sajna az eusra kevesebb de nyugodtan regizhetsz a japóra vagy az amcsira mert oda gyakrabban raknak fel demókat meg ilyeneket.
Xbox: Uátlom az xboxot de mindamellett azért sem ajánlom mert:Melegszik mint állat zajos ami házimozizáskor elég nagy hátrány és nem a legmembizhatobb(kivejezetten sok romlik...szerintem 50% a hibaarány de lehet hogy csak 40).. -
Szoszomed
csendes tag
Sziasztok!!Az Xbox360 kérdéseimre már 1 kivételével kaptam választ(másik fórumon)
.
Légyszi valaki segitsen már azzal hogy megválaszolja azt az 1 Xbox 360 és a PS3 kérdéseimet.
PS3
1,a ps3 játékokkal mellékelik a szükséges frissitéseket?2,a ps3 visszafelé kompatibilis?ha igen akkor hogy lehet ps3-on menteni az előző generációs(ps1,ps2) játékokat?
3,a ps3 játékok grafikája mien egy átlagos 21" képcsőves tévén?1általán rá lehet kőtni?
4,a ps3-nak van az Xbox Live-hoz hasonlo szervere,ahonnan le lehet tőlteni a szükséges frissitéseket?
Xbox360
1,állitólag az xbox360 játékok grafikája egy átlagos 21" képcsőves tévén ojan mintha a régi xbox-ra optimalizálták volna.Ez igaz?
Most már nem kőszőnőm előre
!Majd akkor ha valaki válaszolt!
Kőnyőrgőm valaki seeeegitsen
!!! -
Szoszomed
csendes tag
Sziasztok!!Szertnék venni egy Xbox360-at vagy Playstation3-at,de nem igazán tudom mejikkel járnék jobban.Mind a kettőről olvastam már egy rakás magyar és külfőldi tesztet(hireket),de nem jutottam előrébb mivel van ahol mind a két gépről csak pozitivumokat irnak,más oldalakon pedig fikázzák ezerrel és azt tanácsolják várjunk 1-2 évet a vásárlással.Szóval ha valaki(k) aki(k)-nek a tulajdonában van egy xbox360 vagy playstation3,tudna segiteni annyit hogy leirja ide a véleményét,tapasztalatait akkor nagyon megkőszőném.Konkrétan ezekről kellene infó:
1,állitólag az xbox360 játékok egy sima 21" képcsőves tévén úgy néznek ki mintha a régi xbox-ra optimalizálták volna.ebből mennyi igaz??
2,állitólag az xbox360 hütése nem megfelelő és túlmelegszik(kifüstől).még mindég túlmelegszik?ha igen akkor sac/kb hány órát bir???
3,állitólag az xbox360 visszafelé kompatibilis de csak látható hibákkal képes a régi xbox-ra irt játékokat futtatni.ebből mennyi igaz???
4,állitólag a ps3-at fojamatosan frissiteni kell külőnben az új ps3-as játékokat nem tudja gond nélkül futtatni.a játékkal melékkelik a szükséges frissitéseket vagy a ps3 szerverről kell letőlteni??????
5,állitólag a ps3 visszafelé kompatibilis.erről hallotam a legtőbb sza...ságot.van ahol azt irják nem kompatibilis,van ahol azt hogy félig-meddig,igen-is meg nem-is konverter kell hozzá.........szóval ezzel a visszafelé kompatibilitással mivan????????????
6,a ps1,ps2-es játékot hogy lehet menteni ps3-on???állitólag konverter kell hozzá.
A válaszokat előre is kőszőnőm!!! -
F.B.I.
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Egy mai játék konfigurációs PC cirka 150K körül megáll. Ebből összeraksz egy netezős, mindenre jó (kivéve játék) asztalit és még vehetsz egy X360-at nextgenezni. Ha azt mondják, hogy drága rá a játék, akkor warez ( a PC-ek 80%-a is úgy játszik). Mindezt nextgen grafikával, hardver kompromisszumok nélkül. Hidd el ezt nem egy 18 éves játékos ajánlja neked.

-
Szoszomed
csendes tag
Sziasztok!!Szertnék venni egy Xbox360-at vagy Playstation3-at,de nem igazán tudom mejikkel járnék jobban.Mind a kettőről olvastam már egy rakás magyar és külfőldi tesztet(hireket),de nem jutottam előrébb mivel van ahol mind a két gépről csak pozitivumokat irnak,más oldalakon pedig fikázzák ezerrel és azt tanácsolják várjunk 1-2 évet a vásárlással.Szóval ha valaki(k) aki(k)-nek a tulajdonában van egy xbox360 vagy playstation3,tudna segiteni annyit hogy leirja ide a véleményét,tapasztalatait akkor nagyon megkőszőném.Konkrétan ezekről kellene infó:
1,állitólag az xbox360 játékok egy sima 21" képcsőves tévén úgy néznek ki mintha a régi xbox-ra optimalizálták volna.ebből mennyi igaz??
2,állitólag az xbox360 hütése nem megfelelő és túlmelegszik(kifüstől).még mindég túlmelegszik?ha igen akkor sac/kb hány órát bir???
3,állitólag az xbox360 visszafelé kompatibilis de csak látható hibákkal képes a régi xbox-ra irt játékokat futtatni.ebből mennyi igaz???
4,állitólag a ps3-at fojamatosan frissiteni kell külőnben az új ps3-as játékokat nem tudja gond nélkül futtatni.a játékkal melékkelik a szükséges frissitéseket vagy a ps3 szerverről kell letőlteni??????
5,állitólag a ps3 visszafelé kompatibilis.erről hallotam a legtőbb sza...ságot.van ahol azt irják nem kompatibilis,van ahol azt hogy félig-meddig,igen-is meg nem-is konverter kell hozzá.........szóval ezzel a visszafelé kompatibilitással mivan????????????
6,a ps1,ps2-es játékot hogy lehet menteni ps3-on???állitólag konverter kell hozzá.
A válaszokat előre is kőszőnőm!!! -
Probiker
aktív tag
Játékra véleményem szerint konzol jobb. De stratégia és fps gamek jobb játszani pc-n!
Netezni szerintem egyértelmüen pc a jobb! -
Allien
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Mind szar. Csak arra való, hogy pénzt költsél, és amúgy se a magyar piacra vannak ezek, ergo, felesleges totyik!
Normál esetben mindegyikből van legalább egy. 
Ja, és ajánlom figyelmedbe EZT a totyikot:
[link]
[Szerkesztve] -
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
Játékr, netre (stb.)-re melyik a jobb?

Üdv Core2
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- SunFire X4170 Szerver 2x Xeon, 26GB RAM, 8 HDD
- IZOMKOCKA - HP Z2 Mini G9 - i7 14700 - 32GB - 512GB nvme - Nvidia T1000 8GB
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- Ryzen 5500 pc , Jonsbo RM2 aluminium ház, asus gtx 1660 super, Corsair ddr4 3200mhz 16gb, 27" acer m
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(2007es hozzászólásokra válaszolgatsz..)

.
!Majd akkor ha valaki válaszolt!
!!!