- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
14adam
addikt
válasz
DonThomasino #22769 üzenetére
amúgy ha tehetném (csak sajnos most anyagilag nem ) akkor biztos,hogy Ersa állomást vennék itthonra. A cégnél vannak különféle Weller,JBC,Ersa páka
Van amelyik ónszippantós is vagy van direkt smd-hez... Szinte mindegyiket végig próbáltam már,számomra az Ersa jött be a legjobban. Abból is az Icon1. Iszonyatosan kényelmes, normális pákahegyek és a legjobb,hogy állva bekapcsolom,leteszem a köpenyem és máris elérte a 350+ fokot.
Az ónszippantós wellerbe dsx80-ba rettentő nagyot csalódtam. Mire felmelegszik 2 perc mert ugye teljesen máshogy van kialakítva a hegy mint a másikaknál. Kettőt szippantok vele nagy nehezen és máris eltömődött. Mindig egy kis dróttal kell átnyomogatni,hogy a "tartályba" menjen bele az anyag és ne ragadjon a csövébe.
JBC-t is vennék nagyon szívesen. Smd forrasztáshoz csak azt. Túl vékonynak tartom a fogó részt (típust most nem tudok fejből)
Weller ws50 állomás van itthon. Ez is viszonylag gyorsan felmelegszik és azon csodálkozok,hogy amilyen pozíciókba szokott állni a kábel napokig meg sincs törve. Jó ez itthonra,elforrasztgat vele az ember de már nem egyszer ütköztem olyan problémába,hogy elfogyott az "ereje". Ezért is akarom majd egy nagyobb teljesítményűre lecserélni.Ez teljesen szubjektív vélemény,természetesen mindenkinek más jön be!
Multikról majd holnap,ha akarja valaki
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest