Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
"Én is azzal szemezek...
"
Jó választás
Előnye hogy egészen friss de ugyanakkor mégse arch, ha be tudod jól lőni akkor telitalálat. Ha esetleg gyengébb gépről esne szó akkor pedig a mint lehet egy nagyon jó irány, anyósomnál totál bevált egy 4 giga ramos 120ssd+500hdd i3 2100-as gépen.
-
Gyuri27
félisten
Használt fw-t kapni pár ezresért. Akinek kell a biztonság annyira az használja azt. A konfigolás se atomfizika.
Ha meg az ms virusirtója olyan jól müködik mint maga a rendszer én nem lennék nyugodt.
Nincs olyan nagy frissités ami nem lenne bughalmaz.
Rendes feladat ütemező sincs. A ryzenek se fiatalok. Az intel hibrid magok se tegnap jöttek és még lehetne sorolni hetekig.
Még oda se jutott el az ms, hogy ha adott konfigra szeded le az ost akkor abban csak az legyen ami kell, de az legyen benne és ne kelljen keresgélni (és meg se találja).
Minap régi vasra ment fel 10. A 10 mindent felrakott semmiből nem talált újabbat.
Szaros ccleaner mindenhez talált frissebb drivert (akár 2-3 évvel fiatalabbat is).
Szóval ezt se tudják megoldani. -
PuMbA
titán
Értelek, ez is egy módszer. Nekem viszont a vírus és malware védelemért nem kell fizetnem, mert a Windows 11-be beépített már semmivel sem rosszabb, mint a megvásárolhatóak a tesztek szerint
És a böngészőben is csak reklámblokkoló van, a többitől nem félek, mert a böngészőm és a Windows-om is mindig a legfrissebb és ugye Windows 11-ben egy elkülönített homokozóban fut a böngésző így elég nehéz bárminek is áttörnie. Én inkább ezt választottam, minthogy maradjak Windows 7-en és körbebástyázzam magam, mert ez kényelmesebb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest